Sincan'da aile ve çocuklara yeni oyun evi

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 21.02.2024 - 09:50, Güncelleme: 21.02.2024 - 09:50
 

Sincan'da aile ve çocuklara yeni oyun evi

Ankara'da yerel seçim hareketliliği artarken yeniden aday gösterilen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tamamladığı projeleri törenle açmaya devam ediyor...
Sincan Belediyesi, ailelerin ve çocukların büyük beğenisini toplayan Anne-Çocuk Oyun Evleri zincirine bir yenisini daha ekledi. Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde açılan altıncı oyun evi, düzenlenen törenle halkın hizmetine sunuldu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, törende yaptığı konuşmada, "Hizmet etme aşkımız ve misyonumuzla Sincan'a değer katacak yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 3 ile 6 yaş arası çocukların bireysel gelişimlerine katkı sağlamak ve anneleriyle birlikte güvenli bir ortamda sosyal ilişkilerini güçlendirmeyi hedefleyen Anne-Çocuk Oyun Evleri, şimdi de Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde kapılarını açtı. Bu evler, çocuklara oyunlar aracılığıyla eğitim imkanı sunarak, spor ve sanat başta olmak üzere birçok alanda yeteneklerini geliştirme fırsatı sağlıyor. Çocuklar, eğlenceli aktivitelerle dil ve konuşma becerilerini ilerletirken, sosyal ve duygusal gelişimlerini de destekliyor. Ertuğrul Gazi dahil, Temelli, Yenikent, Evliya Çelebi, Yavuz Sultan Selim ve Plevne mahallelerindeki oyun evleri, haftanın altı günü minik ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Ercan, Sincan Belediyesi'nin gençler için spor salonları, futbol, basketbol, voleybol sahaları ve kütüphaneler gibi birçok eser kazandırdığını belirterek, Sincan'ın çehresinin bu projelerle değiştiğini vurguladı. Ayrıca, 300 bin metrekarelik alana sahip Sincan Park'ın bölgenin cazibe merkezlerinden biri haline geldiğini ve "Arasta Sincan" adı altında modern bir alışveriş merkezi projesinin de Sincan'a değer kattığını ifade etti.
Ankara'da yerel seçim hareketliliği artarken yeniden aday gösterilen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tamamladığı projeleri törenle açmaya devam ediyor...

Sincan Belediyesi, ailelerin ve çocukların büyük beğenisini toplayan Anne-Çocuk Oyun Evleri zincirine bir yenisini daha ekledi. Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde açılan altıncı oyun evi, düzenlenen törenle halkın hizmetine sunuldu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, törende yaptığı konuşmada, "Hizmet etme aşkımız ve misyonumuzla Sincan'a değer katacak yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

3 ile 6 yaş arası çocukların bireysel gelişimlerine katkı sağlamak ve anneleriyle birlikte güvenli bir ortamda sosyal ilişkilerini güçlendirmeyi hedefleyen Anne-Çocuk Oyun Evleri, şimdi de Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde kapılarını açtı. Bu evler, çocuklara oyunlar aracılığıyla eğitim imkanı sunarak, spor ve sanat başta olmak üzere birçok alanda yeteneklerini geliştirme fırsatı sağlıyor. Çocuklar, eğlenceli aktivitelerle dil ve konuşma becerilerini ilerletirken, sosyal ve duygusal gelişimlerini de destekliyor.

Ertuğrul Gazi dahil, Temelli, Yenikent, Evliya Çelebi, Yavuz Sultan Selim ve Plevne mahallelerindeki oyun evleri, haftanın altı günü minik ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Başkan Ercan, Sincan Belediyesi'nin gençler için spor salonları, futbol, basketbol, voleybol sahaları ve kütüphaneler gibi birçok eser kazandırdığını belirterek, Sincan'ın çehresinin bu projelerle değiştiğini vurguladı. Ayrıca, 300 bin metrekarelik alana sahip Sincan Park'ın bölgenin cazibe merkezlerinden biri haline geldiğini ve "Arasta Sincan" adı altında modern bir alışveriş merkezi projesinin de Sincan'a değer kattığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.