Sincan Kültür Merkezlerinde El Emeği Göz Nuru Var

Yerel 22.08.2023 - 15:53, Güncelleme: 22.08.2023 - 15:53
 

Sincan Kültür Merkezlerinde El Emeği Göz Nuru Var

Sincan Belediyesi kaliteli vakit geçirmek isteyen kadınlar için ücretsiz hobi ve meslek edindirme kursları açarak bir yandan sosyal ve kültürel faaliyetlerle buluşturuyor bir yandan da el becerilerini sergileme imkânı sunuyor.
Sincan Belediyesi Kültür Merkezleri ve Gençlik Merkezleriyle kadınlara yönelik hobi ve meslek edindirme kurslarına devam ediyor. Ebru, tel kırma, seramik, tahrirci çinici, iğne oyası, Arap hasırı, mefruşat, amigurimi, giyim, resim, yağlı boya resim, keçe yapımı, el sanatları gibi 13 farklı el işi alanında verilen ücretsiz kurslara Sincanlı hanımlardan büyük ilgi var. Eğitime ve kadınlara verdiği önemi her zaman vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Kadınlarımız bu kurslar sayesinde sadece beceri kazanmıyor aynı zamanda Kültür Merkezlerimizde sosyalleşme imkânı da buluyor. Gelecek nesillerimizi yetiştiren kadınlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Onlar istiyor biz yapıyoruz” diyerek kadınlara olan desteğinin altını bir kez daha çizdi. Konusunda uzman eğitmenler tarafından veriler hobi ve meslek kursları Zeytin Dalı Kültür Merkezi, Fatih Kültür Merkezi, Yunus Emre Gençlik Merkezi, Selçuklu Gençlik Merkezi, Mustafa Kemal Gençlik Merkezi, Gökçek Gençlik Merkezi, Törekent Gençlik Merkezi, Evliya Çelebi Kültür Merkezi ve İlksan Toki Konak kursları vatandaşlara hizmet veriyor. KOLAY ÜYELİK Sincan Belediyesi’nin ücretsiz hizmet verdiği bu kurslara katılmak ise oldukça kolay. Kültür merkezlerine giderek kayıt yaptırabilen vatandaşlar 444 4 762 numaralı telefondan ve Sincan Belediyesi web sitesi https://www.sincan.bel.tr/  den bilgi alabilirler.  
Sincan Belediyesi kaliteli vakit geçirmek isteyen kadınlar için ücretsiz hobi ve meslek edindirme kursları açarak bir yandan sosyal ve kültürel faaliyetlerle buluşturuyor bir yandan da el becerilerini sergileme imkânı sunuyor.

Sincan Belediyesi Haberleri, Sincan Belediyesi Haberi, Sincan Belediyesi Haber"> Sincan Belediyesi Kültür Merkezleri ve Gençlik Merkezleriyle kadınlara yönelik hobi ve meslek edindirme kurslarına devam ediyor. Ebru, tel kırma, seramik, tahrirci çinici, iğne oyası, Arap hasırı, mefruşat, amigurimi, giyim, resim, yağlı boya resim, keçe yapımı, el sanatları gibi 13 farklı el işi alanında verilen ücretsiz kurslara Sincanlı hanımlardan büyük ilgi var.

Eğitime ve kadınlara verdiği önemi her zaman vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Kadınlarımız bu kurslar sayesinde sadece beceri kazanmıyor aynı zamanda Kültür Merkezlerimizde sosyalleşme imkânı da buluyor. Gelecek nesillerimizi yetiştiren kadınlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Onlar istiyor biz yapıyoruz” diyerek kadınlara olan desteğinin altını bir kez daha çizdi.

Konusunda uzman eğitmenler tarafından veriler hobi ve meslek kursları Zeytin Dalı Kültür Merkezi, Fatih Kültür Merkezi, Yunus Emre Gençlik Merkezi, Selçuklu Gençlik Merkezi, Mustafa Kemal Gençlik Merkezi, Gökçek Gençlik Merkezi, Törekent Gençlik Merkezi, Evliya Çelebi Kültür Merkezi ve İlksan Toki Konak kursları vatandaşlara hizmet veriyor.

KOLAY ÜYELİK

Sincan Belediyesi’nin ücretsiz hizmet verdiği bu kurslara katılmak ise oldukça kolay. Kültür merkezlerine giderek kayıt yaptırabilen vatandaşlar 444 4 762 numaralı telefondan ve  Sincan Belediyesi web sitesi https://www.sincan.bel.tr/  den bilgi alabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.