Sincan Belediyespor Futbol Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Spor Sahnesi 16.06.2023 - 11:03, Güncelleme: 16.06.2023 - 11:03
 

Sincan Belediyespor Futbol Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Sincan Belediyespor Futbol Kulübü her yıl olduğu gibi bu yıl da profesyonel futbola yeni genç yıldız adayları kazandırıyor. 20 Haziran’da başlayacak olan Futbol Yaz Okulu kayıtları başladı.
Sincan Belediyespor, minik sporcuların yaz tatillerini sağlıklı ve eğlenceli geçirmesi için Futbol Yaz Okulu açıyor. Kayıtları başlayan yaz okulu 20 Haziran’da açılıp 10 Ağustos’ta kapanacak. Sporculara koordinasyon, teknik ve taktikler önce teorik olarak anlatılacak, sonrasında antrenman ve maçlarla gelişimlerine katkı sağlanacak. 2010- 2015 yılları arasında doğan çocukların kayıt yaptıracağı yaz okulunda yetenekli olan sporcuların lisansı çıkartılarak Sincan Belediyespor alt yapısına kazandırılacak. Salı ve Perşembe olmak üzere haftada iki gün yapılacak antrenman ve maçlar için çocuklar Sincan merkez güzergahlardan ücretsiz servislerle taşınacak. Katılan bütün sporculara sertifika verilen futbol yaz okulunu için kayıtlar 15 Temmuz Milli Birlik Stadı’nda gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi 0312 2739700 numaralı telefondan alınabilir.
Sincan Belediyespor Futbol Kulübü her yıl olduğu gibi bu yıl da profesyonel futbola yeni genç yıldız adayları kazandırıyor. 20 Haziran’da başlayacak olan Futbol Yaz Okulu kayıtları başladı.

Sincan Belediyespor, minik sporcuların yaz tatillerini sağlıklı ve eğlenceli geçirmesi için Futbol Yaz Okulu açıyor. Kayıtları başlayan yaz okulu 20 Haziran’da açılıp 10 Ağustos’ta kapanacak. Sporculara koordinasyon, teknik ve taktikler önce teorik olarak anlatılacak, sonrasında antrenman ve maçlarla gelişimlerine katkı sağlanacak.

2010- 2015 yılları arasında doğan çocukların kayıt yaptıracağı yaz okulunda yetenekli olan sporcuların lisansı çıkartılarak Sincan Belediyespor alt yapısına kazandırılacak.

Salı ve Perşembe olmak üzere haftada iki gün yapılacak antrenman ve maçlar için çocuklar Sincan merkez güzergahlardan ücretsiz servislerle taşınacak. Katılan bütün sporculara sertifika verilen futbol yaz okulunu için kayıtlar 15 Temmuz Milli Birlik Stadı’nda gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi 0312 2739700 numaralı telefondan alınabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.