Sincan Belediyesinden Yaşlılara Vefalı Hizmet

Yerel 15.08.2023 - 17:46, Güncelleme: 15.08.2023 - 17:46
 

Sincan Belediyesinden Yaşlılara Vefalı Hizmet

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışan Sincan Belediyesi, yaşlı, bakıma muhtaç ve özel gereksinimli vatandaşlara ücretsiz olarak evde temizlik hizmeti veriyor.
İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıdadan kıyafete her türlü yardımı sağlayan Sincan Belediyesi, “evde Temizlik Hizmeti” ile de yüzleri güldürüyor. Yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak verilen temizlik hizmeti vatandaşlardan tam not alıyor. Sincan Belediyesi temizlik ekipleri, gittikleri evlerde camlardan, koltuklara, kapılardan dolaplara tüm alanları siliyor. Zeminleri de süpürüp silen ekipler dip köşe temizlik yaparak ev sahibine pırıl pırıl bir ev teslim ediyor. Uygulama kapsamında evde temizlik hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların Sincan Belediyesi 444 4 762 numaralı hattan Çözüm Merkezini arayarak başvuru yapabilirler. Yapılan incelemeler sonucunda bakıma muhtaç olduğu tespit edilen vatandaşlara hizmet sunuluyor. 
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışan Sincan Belediyesi, yaşlı, bakıma muhtaç ve özel gereksinimli vatandaşlara ücretsiz olarak evde temizlik hizmeti veriyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıdadan kıyafete her türlü yardımı sağlayan Sincan Belediyesi, “evde Temizlik Hizmeti” ile de yüzleri güldürüyor. Yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak verilen temizlik hizmeti vatandaşlardan tam not alıyor.

Sincan Belediyesi temizlik ekipleri, gittikleri evlerde camlardan, koltuklara, kapılardan dolaplara tüm alanları siliyor. Zeminleri de süpürüp silen ekipler dip köşe temizlik yaparak ev sahibine pırıl pırıl bir ev teslim ediyor.

Uygulama kapsamında evde temizlik hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların Sincan Belediyesi 444 4 762 numaralı hattan Çözüm Merkezini arayarak başvuru yapabilirler. Yapılan incelemeler sonucunda bakıma muhtaç olduğu tespit edilen vatandaşlara hizmet sunuluyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.