SİNCAN BELEDİYESİNDEN İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI

Sağlık 26.12.2022 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2022 - 13:08
 

SİNCAN BELEDİYESİNDEN İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI

Sincan Belediyesi ilaçlama çalışmalarını her mevsim aralıksız sürdürüyor. Ekipler ilçedeki tüm mahallelerdeki rögarlardafare ve hamam böceği çalışması ayrıca üreme var ise rögar içi ve 638 larva noktasında sivrisinek, karasinek çalışması yapıyor.
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri yaz aylarında yoğun olarak yaptığı ilaçlama çalışmalarına kışın da devam ediyor.   9 personel, 3 araç ile ilçedeki tüm mahallelerde bulunan rögarlarda fare ve hamam böceği çalışması yapıyor, sivrisinek ve karasinek üremesi var ise rögar içi ilaçlanıyor. Belediye hizmet binalarında da fare ve hamam böceği çalışması yapılarak düzenli olarak dezenfekte işlemleri yapılıyor. Vaka olması halinde talep üzerine kamu kurum ve kuruluşları ile vaka ortak kullanım alanları da dezenfekte ediliyor. Ekipler ayrıca 15 gün arayla da 638 adet larva noktasında karasinek ve sivrisinek ilaçlama çalışması yapıyor.  Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerhalk sağlığı zararlıları ile mücadele ve insanlar üzerinde oluşacak rahatsızlıkların en aza indirilmesi amacıyla ilaçlama çalışmalarının kesintisiz devam edeceğini belirtti.
Sincan Belediyesi ilaçlama çalışmalarını her mevsim aralıksız sürdürüyor. Ekipler ilçedeki tüm mahallelerdeki rögarlardafare ve hamam böceği çalışması ayrıca üreme var ise rögar içi ve 638 larva noktasında sivrisinek, karasinek çalışması yapıyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri yaz aylarında yoğun olarak yaptığı ilaçlama çalışmalarına kışın da devam ediyor.  

9 personel, 3 araç ile ilçedeki tüm mahallelerde bulunan rögarlarda fare ve hamam böceği çalışması yapıyor, sivrisinek ve karasinek üremesi var ise rögar içi ilaçlanıyor.

Belediye hizmet binalarında da fare ve hamam böceği çalışması yapılarak düzenli olarak dezenfekte işlemleri yapılıyor.

Vaka olması halinde talep üzerine kamu kurum ve kuruluşları ile vaka ortak kullanım alanları da dezenfekte ediliyor.

Ekipler ayrıca 15 gün arayla da 638 adet larva noktasında karasinek ve sivrisinek ilaçlama çalışması yapıyor. 

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerhalk sağlığı zararlıları ile mücadele ve insanlar üzerinde oluşacak rahatsızlıkların en aza indirilmesi amacıyla  ilaçlama çalışmalarının kesintisiz devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.