Sincan Belediyesi, Ramazan ayında 67 bin kişiyi iftar sofrasında ağırladı

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2022 - 12:15, Güncelleme: 07.05.2022 - 12:15
 

Sincan Belediyesi, Ramazan ayında 67 bin kişiyi iftar sofrasında ağırladı

Sincan Belediyesi, Başkan Murat Ercan’ın talimatıyla Ramazan ayında sosyal yardımları artırarak 6 bin haneye sosyal destek kartı üzerinden hane başı 500 tl, 168 çölyak hastasına da hane başı 350 tl yardım yaptı. Ramazan ayı boyunca 67 bin kişiye iftar yemeği veren Sincan Belediyesi, 3 bin haneye de temel gıda ürünlerinden oluşan Ramazan kolisi dağıttı. Her zaman olduğu gibi yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği Ramazan ayında da halkın ihtiyaçlarına koşan Sincan Belediyesi yaptığı yardımlarla Sincanlılardan tam puan aldı. Ramazan ayı boyunca gerek iftar çadırı gerekse sosyal tesislerde ve konaklarda kurulan iftar sofralarıyla toplamda 67 bin vatandaşa iftar yemeği veren Sincan Belediyesi, Millet Kıraathanelerinde de 6300 öğrenciye sahur kumanyası dağıttı. Belediye tarafından engelli, hasta, yaşlı, şehit yakınları, gaziler ve aileleri için her gün Sincan Belediye Belediye Başkanı Murat Ercan’ın programı dahilinde iftar yemeği verilirken çölyak hastaları da unutulmadı. Ramazan boyunca çölyak hastaları için 2260 adet glütensiz ekmek dağıtıldı. 6 BİN HANEYE DESTEK KARTI YARDIMI Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileler için titizlikle hazırlanan gıda kolisi yardımlarının yanından destek kartı yardımı da vatandaşa ilaç oldu. Sincan Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Ramazan ayı boyunca yaklaşık 6 bin haneye sosyal destek kartı üzerinden hane başı 500 TL, 168 çölyak hastasına da hane başı 350 TL yardım yaptı. HAYIR ÇARŞISI RAMAZAN’DA DA ÇOCUKLARI GÜLDÜRDÜ Marketten giyime, kırtasiyeden temizlik malzemesine kadar Sincanlı dar gelirli vatandaşların çok sayıda ihtiyacını gideren 'Hayır Çarşısı' Ramazan ayına özel yardımlarına devam etti. Kıyafet yardımı da yapılan Hayır Çarşısı’nda Ramazan boyunca 127 çocuk giydirilerek, yüzlerinin gülmesi sağlandı.
Sincan Belediyesi, Başkan Murat Ercan’ın talimatıyla Ramazan ayında sosyal yardımları artırarak 6 bin haneye sosyal destek kartı üzerinden hane başı 500 tl, 168 çölyak hastasına da hane başı 350 tl yardım yaptı. Ramazan ayı boyunca 67 bin kişiye iftar yemeği veren Sincan Belediyesi, 3 bin haneye de temel gıda ürünlerinden oluşan Ramazan kolisi dağıttı. Her zaman olduğu gibi yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği Ramazan ayında da halkın ihtiyaçlarına koşan Sincan Belediyesi yaptığı yardımlarla Sincanlılardan tam puan aldı. Ramazan ayı boyunca gerek iftar çadırı gerekse sosyal tesislerde ve konaklarda kurulan iftar sofralarıyla toplamda 67 bin vatandaşa iftar yemeği veren Sincan Belediyesi, Millet Kıraathanelerinde de 6300 öğrenciye sahur kumanyası dağıttı.

Belediye tarafından engelli, hasta, yaşlı, şehit yakınları, gaziler ve aileleri için her gün Sincan Belediye Belediye Başkanı Murat Ercan’ın programı dahilinde iftar yemeği verilirken çölyak hastaları da unutulmadı. Ramazan boyunca çölyak hastaları için 2260 adet glütensiz ekmek dağıtıldı. 6 BİN HANEYE DESTEK KARTI YARDIMI Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileler için titizlikle hazırlanan gıda kolisi yardımlarının yanından destek kartı yardımı da vatandaşa ilaç oldu.

Sincan Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Ramazan ayı boyunca yaklaşık 6 bin haneye sosyal destek kartı üzerinden hane başı 500 TL, 168 çölyak hastasına da hane başı 350 TL yardım yaptı.

HAYIR ÇARŞISI RAMAZAN’DA DA ÇOCUKLARI GÜLDÜRDÜ

Marketten giyime, kırtasiyeden temizlik malzemesine kadar Sincanlı dar gelirli vatandaşların çok sayıda ihtiyacını gideren 'Hayır Çarşısı' Ramazan ayına özel yardımlarına devam etti.

Kıyafet yardımı da yapılan Hayır Çarşısı’nda Ramazan boyunca 127 çocuk giydirilerek, yüzlerinin gülmesi sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.