SİNCAN BELEDİYESİ MUHTARLARA BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

Yerel 15.11.2022 - 14:46, Güncelleme: 15.11.2022 - 14:46
 

SİNCAN BELEDİYESİ MUHTARLARA BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, muhtarlara vatandaşların hizmetlerinde kullanılmak üzere masaüstü bilgisayar ve fotokopili yazıcı teslim etti. Başkan Ercan, demokrasinin temsilcisi olan muhtarların her zaman yanlarında olacaklarını belirtirken vatandaşın her alanda daha iyi hizmet alabilmesi için çalıştıklarını söyledi.
Sincan Kültür Evi’nde gerçekleşen bir organizasyonla Sincan’da bulunan mahalle muhtarlarına, muhtarlıklarda kullanılmak üzere Başkan Ercan tarafından masaüstü bilgisayar ve fotokopili yazıcı hediye edildi. Muhtarlar vatandaşın daha hızlı ve kaliteli hizmet alabilmesi için muhtarlıklara verilen bilgisayarlar için Başkan Ercan’a teşekkür etti. Başkan Ercan da bilgisayarlar takdiminde yaptığı konuşmada “Muhtarlarımıza, emeklerini desteklemek ve çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla bilgisayar hediyelerimizi takdim ettik. Muhtarlarımız vatandaşın hizmeti için büyük emek veren demokrasi temsilcilerimiz. Hepsi doğrudan sandıkla seçiliyor. Dolayısıyla biz de 57 muhtarımız ve belediyemiz bir bütünüz. Sincan’ı daha güzel daha yaşanabilir bir Sincan haline getirmek için yola devam edeceğiz. Uğraşacağız, çalışacağız bizim işimiz bu. Muhtarlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi. SİNCAN TARİH VE KÜLTÜR ATLASINI ANLATTI Bilgisayar ve fotokopili yazıcıların muhtarlara takdiminin ardındanolan Sincan Tarih ve Kültür Atlası, Başkan Ercan tarafından Sincanlı muhtarlara tanıtıldı. Sincan’ın tarihi öneme sahip yerleri alanında uzman tarihçiler tarafından ziyaret edilerek ve Osmanlı Arşivleri de taranarak hazırlanan Sincan Tarih ve Kültür Atlası ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacak.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, muhtarlara vatandaşların hizmetlerinde kullanılmak üzere masaüstü bilgisayar ve fotokopili yazıcı teslim etti. Başkan Ercan, demokrasinin temsilcisi olan muhtarların her zaman yanlarında olacaklarını belirtirken vatandaşın her alanda daha iyi hizmet alabilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Sincan Kültür Evi’nde gerçekleşen bir organizasyonla Sincan’da bulunan mahalle muhtarlarına, muhtarlıklarda kullanılmak üzere Başkan Ercan tarafından masaüstü bilgisayar ve fotokopili yazıcı hediye edildi.

Muhtarlar vatandaşın daha hızlı ve kaliteli hizmet alabilmesi için muhtarlıklara verilen bilgisayarlar için Başkan Ercan’a teşekkür etti.

Başkan Ercan da bilgisayarlar takdiminde yaptığı konuşmada “Muhtarlarımıza, emeklerini desteklemek ve çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla bilgisayar hediyelerimizi takdim ettik.
Muhtarlarımız vatandaşın hizmeti için büyük emek veren demokrasi temsilcilerimiz. Hepsi doğrudan sandıkla seçiliyor. Dolayısıyla biz de
57 muhtarımız ve belediyemiz bir bütünüz. Sincan’ı daha güzel daha yaşanabilir bir Sincan haline getirmek için yola devam edeceğiz. Uğraşacağız, çalışacağız bizim işimiz bu. Muhtarlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

SİNCAN TARİH VE KÜLTÜR ATLASINI ANLATTI

Bilgisayar ve fotokopili yazıcıların muhtarlara takdiminin ardındanolan Sincan Tarih ve Kültür Atlası, Başkan Ercan tarafından Sincanlı muhtarlara tanıtıldı. Sincan’ın tarihi öneme sahip yerleri alanında uzman tarihçiler tarafından ziyaret edilerek ve Osmanlı Arşivleri de taranarak hazırlanan Sincan Tarih ve Kültür Atlası ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.