Sincan Belediyesi Kültür Gezileri Başladı

Yerel 16.08.2023 - 12:47, Güncelleme: 16.08.2023 - 12:47
 

Sincan Belediyesi Kültür Gezileri Başladı

Sincan Belediyesi vatandaşları tarih ve kültürle buluşturuyor. Kültür gezileri kapsamında Çanakkale’ye gitmeye hak kazananlar yola çıktı. Geziye katılan vatandaşları Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan uğurladı.
Sincan Belediyesi’nin ülkemizin tarihi ve turistlik yörelerinin daha yakından tanıtılması amacıyla başlattığı kültür gezileri başladı. Geziye katılmak isteyenler önce başvuru yaptı, ardında noter huzurunda kura ile belirlendi. Çanakkale’ye gitmeye hak kazanan vatandaşlar için 2 otobüs hazırlandı, Sincan Belediyesi Kültür Sanat Merkezi önünde toplanan vatandaşların heyecanı görülmeye değerdi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Çanakkale yolcularını yalnız bırakmadı. Otobüse binerek vatandaşlarla sohbet etti, iyi yolculuklar diledi. Ulaşım, yemek, rehber gibi ihtiyaçların Sincan Belediyesi tarafından karşılandığı kültür gezilerinde Sincanlılar gittikleri yörenin tarihi ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı yakalıyor. Özel lezzetleri tadıyor, farklı yörelerden insanlarla kaynaşıyor. Çanakkale’nin ardından gerekli hazırlıkların tamamlanması ile birlikte Kapadokya bölgesi ile Amasra –Safranbolu gezisi de başlayacak. 
Sincan Belediyesi vatandaşları tarih ve kültürle buluşturuyor. Kültür gezileri kapsamında Çanakkale’ye gitmeye hak kazananlar yola çıktı. Geziye katılan vatandaşları Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan uğurladı.

Sincan Belediyesi’nin ülkemizin tarihi ve turistlik yörelerinin daha yakından tanıtılması amacıyla başlattığı kültür gezileri başladı.

Geziye katılmak isteyenler önce başvuru yaptı, ardında noter huzurunda kura ile belirlendi. Çanakkale’ye gitmeye hak kazanan vatandaşlar için 2 otobüs hazırlandı, Sincan Belediyesi Kültür Sanat Merkezi önünde toplanan vatandaşların heyecanı görülmeye değerdi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Çanakkale yolcularını yalnız bırakmadı. Otobüse binerek vatandaşlarla sohbet etti, iyi yolculuklar diledi.

Ulaşım, yemek, rehber gibi ihtiyaçların Sincan Belediyesi tarafından karşılandığı kültür gezilerinde Sincanlılar gittikleri yörenin tarihi ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı yakalıyor. Özel lezzetleri tadıyor, farklı yörelerden insanlarla kaynaşıyor. Çanakkale’nin ardından gerekli hazırlıkların tamamlanması ile birlikte Kapadokya bölgesi ile Amasra –Safranbolu gezisi de başlayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.