Sincan Belediyesi kreşleri eğlendiriyor ve öğretiyor

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 29.01.2024 - 14:15, Güncelleme: 29.01.2024 - 14:15
 

Sincan Belediyesi kreşleri eğlendiriyor ve öğretiyor

Sincan Belediyesi, hızlı bir şekilde tamamlayarak hizmete sunduğu Lale, Leylak, Papatya, Zambak ve Menekşe kreşlerinde çocuklara güvenli bir ortamda keyifli zaman geçirme imkânı sunuyor.
Kreşlerde, atölye sistemiyle eğitim verilerek çocuklar her gün farklı etkinliklerle motor ve bilişsel becerilerini geliştiriyor. Sincan Belediyesi'nin inşa ettiği kreşlerde, miniklere atölye sistemi eğitim modeli uygulanıyor. Matematik, fen-doğa, okuma yazmaya hazırlık, masal ve mutfak atölyeleri gibi çeşitli alanlarda çocuklar atölyelere yönlendirilerek oyunlarla öğreniyor. Kreşlerde çocuklar, ev rahatlığında eğlenceli bir şekilde vakit geçirirken, aynı zamanda motor ve bilişsel becerilerini geliştiriyorlar. YAPILAN PROJELERİ AİLELER BEĞENİYOR Sincan Belediyesi, okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak, 36-60 ay arasındaki çocuklara hizmet veren bu kreşlerle ailelere destek oluyor. Uzman eğitimciler eşliğinde gerçekleşen eğitimler sayesinde çocuklar, her ay belirlenen konu özeline uygun etkinliklere katılarak bilgi ile bütünleşiyorlar. Çocuklar, matematik atölyesinde sayı-nesne eşleme çalışmalarıyla sayıları öğrenirken, mutfak atölyesinde sağlıklı beslenme hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Fen-doğa atölyesinde yapılan deneylerle bilimle tanışan minikler, okuma yazmaya hazırlık atölyesinde harflerle tanışıyorlar. Ayrıca masal atölyesinde, kukla gösterileri eşliğinde kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için çocuklara destek sağlanıyor. Sincan Belediyesi tarafından başlatılan bu projeler, ailelerden de takdir topluyor.
Sincan Belediyesi, hızlı bir şekilde tamamlayarak hizmete sunduğu Lale, Leylak, Papatya, Zambak ve Menekşe kreşlerinde çocuklara güvenli bir ortamda keyifli zaman geçirme imkânı sunuyor.

Kreşlerde, atölye sistemiyle eğitim verilerek çocuklar her gün farklı etkinliklerle motor ve bilişsel becerilerini geliştiriyor.

Sincan Belediyesi'nin inşa ettiği kreşlerde, miniklere atölye sistemi eğitim modeli uygulanıyor. Matematik, fen-doğa, okuma yazmaya hazırlık, masal ve mutfak atölyeleri gibi çeşitli alanlarda çocuklar atölyelere yönlendirilerek oyunlarla öğreniyor. Kreşlerde çocuklar, ev rahatlığında eğlenceli bir şekilde vakit geçirirken, aynı zamanda motor ve bilişsel becerilerini geliştiriyorlar.

YAPILAN PROJELERİ AİLELER BEĞENİYOR

Sincan Belediyesi, okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak, 36-60 ay arasındaki çocuklara hizmet veren bu kreşlerle ailelere destek oluyor. Uzman eğitimciler eşliğinde gerçekleşen eğitimler sayesinde çocuklar, her ay belirlenen konu özeline uygun etkinliklere katılarak bilgi ile bütünleşiyorlar.

Çocuklar, matematik atölyesinde sayı-nesne eşleme çalışmalarıyla sayıları öğrenirken, mutfak atölyesinde sağlıklı beslenme hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Fen-doğa atölyesinde yapılan deneylerle bilimle tanışan minikler, okuma yazmaya hazırlık atölyesinde harflerle tanışıyorlar. Ayrıca masal atölyesinde, kukla gösterileri eşliğinde kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için çocuklara destek sağlanıyor. Sincan Belediyesi tarafından başlatılan bu projeler, ailelerden de takdir topluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.