SİNCAN BELEDİYESİ ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARINA DESTEK VERİYOR

Güncel 07.03.2023 - 11:38, Güncelleme: 07.03.2023 - 11:38
 

SİNCAN BELEDİYESİ ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARINA DESTEK VERİYOR

Depremin ilk gününden itibaren tüm imkânlarıyla bölgeye koşan Sincan Belediyesi destek çalışmalarını sürdürüyor. Adıyaman’da konteyner kent kurarken Kahramanmaraş’ta da enkaz kaldırma çalışmalarına devam ediyor.
Sincan Belediyesi ilk günden itibaren depremzedelerin yaralarını sarmak için seferber oldu. Arama kurtarmadan yardım faaliyetlerine kadar tüm çalışmalarda yer alan Sincan Belediyesi bölgeye destek olmaya devam ediyor. Adıyaman’da konteyner kent kurarken bir yandan da Kahramanmaraş’ta AFAD ile koordineli enkaz kaldırma çalışmaları yürütüyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da bölgedeki çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Ercan Adıyaman’daki Konteyner kent çalışmalarını inceledikten sonra Kahramanmaraş’a geçti. Burada görev yapan Sincan Belediyesi personeliile bir araya gelerek bilgi aldı. Başkan Ercan, “ Kahramanmaraş’ta depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarmak için gece gündüz görevlerinin başında olan ekiplerimizi ziyaret ettik. Afet bölgesinde görev yapan tüm mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Depremin ilk gününden itibaren tüm imkânlarıyla bölgeye koşan Sincan Belediyesi destek çalışmalarını sürdürüyor. Adıyaman’da konteyner kent kurarken Kahramanmaraş’ta da enkaz kaldırma çalışmalarına devam ediyor.

Sincan Belediyesi ilk günden itibaren depremzedelerin yaralarını sarmak için seferber oldu. Arama kurtarmadan yardım faaliyetlerine kadar tüm çalışmalarda yer alan Sincan Belediyesi bölgeye destek olmaya devam ediyor. Adıyaman’da konteyner kent kurarken bir yandan da Kahramanmaraş’ta AFAD ile koordineli enkaz kaldırma çalışmaları yürütüyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da bölgedeki çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Ercan Adıyaman’daki Konteyner kent çalışmalarını inceledikten sonra Kahramanmaraş’a geçti. Burada görev yapan Sincan Belediyesi personeliile bir araya gelerek bilgi aldı.

Başkan Ercan, “ Kahramanmaraş’ta depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarmak için gece gündüz görevlerinin başında olan ekiplerimizi ziyaret ettik. Afet bölgesinde görev yapan tüm mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.