SİNCAN BELEDİYESİ EKİPLERİ İKİ CAN KURTARDI

Güncel 10.02.2023 - 11:43, Güncelleme: 10.02.2023 - 11:43
 

SİNCAN BELEDİYESİ EKİPLERİ İKİ CAN KURTARDI

Hatay'da enkaz altında kalan 2 kişi, Sincan Belediyesi kurtarma ekipleri tarafından depremden 67 saat sonra çıkarıldı. Bölgede arama kurtarma faaliyetleri bir yandan devam ederken bir yandan da Sincan Belediyesi’nin kurduğu mobil aşevi depremzedelere sıcak yemek dağıtımı yapıyor.
Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen iki depremin ardından bölgedeki çalışmalar arama kurtarma ve yardım faaliyetleri hızla devam ediyor. İlk günden beri sahada olan Sincan Belediyesi ekipleri, Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere iki farklı deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmaların 67. saatinde ekiplerden güzel haber geldi. Hatay’da bulunan kurtarma ekipleri sürünme manevrasıyla enkazın 15 metre içine girerek 2 depremzedeyi enkazdan çıkardı. Sincan Belediyesi arama kurtarma personelinin yanında çok sayıda iş makinalarıyla da sahada çalışmalarına devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bölgeye daha önce gönderdiği iş makinaları ve personele ek olarak; 2 ekskavatör, 2 konteyner, 3 adet hafriyat kamyonu ve 10 personeli Kahramanmaraş’a yolcu etti. Bölgede bulunan depremzedeler için de gıda, kıyafet, battaniye, ısınma gibi birçok ihtiyacın karşılanması için 112 yardım tırı gönderen Sincan Belediyesi, Kahramanmaraş’ta da bir mobil aşevi kurdu. Sincan Belediyesi aşçıları ve personelinin kazanlarla hazırladığı sıcak yemekler başta depremzedeler olmak üzere, arama kurtarma faaliyetlerinde görev alan ekiplere de servis ediliyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “ilk andan itibaren depremzede kardeşlerimiz için, tüm imkanlarımızla seferber olduk. Bölgede arama kurtarma ekiplerimiz canla başla çalışırken bir yandan da sıcak yemek ve kıyafet yardımlarımızı sürdürüyoruz” diyerek çalışmaların hız kesmeden devam ettiğinin altını çizdi.
Hatay'da enkaz altında kalan 2 kişi, Sincan Belediyesi kurtarma ekipleri tarafından depremden 67 saat sonra çıkarıldı. Bölgede arama kurtarma faaliyetleri bir yandan devam ederken bir yandan da Sincan Belediyesi’nin kurduğu mobil aşevi depremzedelere sıcak yemek dağıtımı yapıyor.

Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen iki depremin ardından bölgedeki çalışmalar arama kurtarma ve yardım faaliyetleri hızla devam ediyor. İlk günden beri sahada olan Sincan Belediyesi ekipleri, Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere iki farklı deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmaların 67. saatinde ekiplerden güzel haber geldi. Hatay’da bulunan kurtarma ekipleri sürünme manevrasıyla enkazın 15 metre içine girerek 2 depremzedeyi enkazdan çıkardı.

Sincan Belediyesi arama kurtarma personelinin yanında çok sayıda iş makinalarıyla da sahada çalışmalarına devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bölgeye daha önce gönderdiği iş makinaları ve personele ek olarak; 2 ekskavatör, 2 konteyner, 3 adet hafriyat kamyonu ve 10 personeli Kahramanmaraş’a yolcu etti.
Bölgede bulunan depremzedeler için de gıda, kıyafet, battaniye, ısınma gibi birçok ihtiyacın karşılanması için 112 yardım tırı gönderen Sincan Belediyesi, Kahramanmaraş’ta da bir mobil aşevi kurdu. Sincan Belediyesi aşçıları ve personelinin kazanlarla hazırladığı sıcak yemekler başta depremzedeler olmak üzere, arama kurtarma faaliyetlerinde görev alan ekiplere de servis ediliyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “ilk andan itibaren depremzede kardeşlerimiz için, tüm imkanlarımızla seferber olduk. Bölgede arama kurtarma ekiplerimiz canla başla çalışırken bir yandan da sıcak yemek ve kıyafet yardımlarımızı sürdürüyoruz” diyerek çalışmaların hız kesmeden devam ettiğinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.