SİNCAN BELEDİYESİ ADIYAMAN’DA KONTEYNER KENT KURUYOR

Yerel 21.02.2023 - 17:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 17:28
 

SİNCAN BELEDİYESİ ADIYAMAN’DA KONTEYNER KENT KURUYOR

Afet bölgesinde gerek arama kurtarma gerekse sosyal yaşama destek faaliyetlerini aralıksız sürdüren Sincan Belediyesi depremzedelerin konut ihtiyaçları için de harekete geçti. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Adıyaman’da konteyner kent kurulması için çalışmaları başlattı.
Sincan Belediyesi, Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için ilk günden itibaren bölgede yoğun çalışmalar yapıyor. Bir yandan depremzedeler için temel ihtiyaç malzemeleri toplanıp yardım tırlarıyla bölgeye gönderilirken bir yandan da bölgede bulunan personel mobil aşevi, moloz temizliği, çöp toplama, hasar tespit ve hayvan ambulansı gibi birçok alanda hizmet veriyor. Depremzedelerin barınma ihtiyacı için de kolları sıvayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Adıyaman’da kurulacak konteyner kent için talimat verdi, çalışmalar hızla sürüyor. Bu kapsamda 200 adet konteyner ünitesinin kurulacağı bölgede alt yapı çalışmaları tamamlandı. Öncelikte konteyner kent için belirlenen alan temizlendi ve konteynerlerin kurulması için sağlıklı alan oluşturuldu.Bir yandan Sincan Organize Sanayi Bölgesinde üretilen konteynerlerin bölgeye nakli gerçekleşiyor, bir yandan da bölgeye ulaşan konteynerlerin kurulumlarına başlanıyor. Adıyaman’da çalışmaları bizzat yakından takip eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Afet bölgesinde gerek arama kurtarma gerekse sosyal yaşama destek faaliyetlerini aralıksız sürdüren Sincan Belediyesi depremzedelerin konut ihtiyaçları için de harekete geçti. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Adıyaman’da konteyner kent kurulması için çalışmaları başlattı.

Sincan Belediyesi, Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için ilk günden itibaren bölgede yoğun çalışmalar yapıyor. Bir yandan depremzedeler için temel ihtiyaç malzemeleri toplanıp yardım tırlarıyla bölgeye gönderilirken bir yandan da bölgede bulunan personel mobil aşevi, moloz temizliği, çöp toplama, hasar tespit ve hayvan ambulansı gibi birçok alanda hizmet veriyor.

Depremzedelerin barınma ihtiyacı için de kolları sıvayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Adıyaman’da kurulacak konteyner kent için talimat verdi, çalışmalar hızla sürüyor. Bu kapsamda 200 adet konteyner ünitesinin kurulacağı bölgede alt yapı çalışmaları tamamlandı.
Öncelikte konteyner kent için belirlenen alan temizlendi ve konteynerlerin kurulması için sağlıklı alan oluşturuldu.Bir yandan Sincan Organize Sanayi Bölgesinde üretilen konteynerlerin bölgeye nakli gerçekleşiyor, bir yandan da bölgeye ulaşan konteynerlerin kurulumlarına başlanıyor.

Adıyaman’da çalışmaları bizzat yakından takip eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.