Sincan Belediyesi 2024 Yılı Bütçesi Onaylandı

Yerel 23.10.2023 - 16:34, Güncelleme: 23.10.2023 - 16:34
 

Sincan Belediyesi 2024 Yılı Bütçesi Onaylandı

Türkiye’nin en çok yatırım yapan ilçe belediyelerinden olan ve Ankara’nın cazibe merkezi konumunda bulunan Sincan’da 2024 yılı mali bütçesi onaylanarak Belediye Meclisi’nden geçti. 2 Milyar 443 milyon TL olarak belirlenen bütçe oy birliğiyle kabul edildi.
Bir yandan peş peşe dev yatırım ve projeleri ilçeye kazandırırken bir yandan Belediyenin imkânlarını en tasarruflu şekilde kullanarak bütçesini borçsuz kapatan Sincan Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi oy birliğiyle onaylandı. Hazırlanan maddeler tek tek okundu, gelir-gider tahminleri meclis üyeleri ile paylaşılan 2024 yılı bütçesi 2 Milyar 443 milyon TL olarak belirlendi. “KAYNAKLARIMIZI VERİMLİ KULLANIYORUZ” Meclis toplantısının karar bağlanmasının ardından konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, belediye bütçesini israf etmeden vatandaşın hizmeti için en doğru şekilde kullanırken borçsuz belediye olarak anılmanın da haklı gururunu yaşıyor. Geride bıraktığımız 5 yılın zorluklarla geçtiğini belirten Başkan Ercan “Dünya çok farklı bir tecrübe yaşadı. Pandemi gibi dünyayı 2 yıl kilitleyen bir süreç yaşandı. Yangın, sel gibi iklim değişikliğinin sonuçlarını olumsuz olarak yaşadık.  Savaşın kavurucu etkisini en çok hisseden ülkelerden biri olduk. Ve deprem gibi olumsuz tecrübeler yaşadık. Tüm bunlara rağmen, kaynaklarımızı en verimli şekilde kullandık, Sincan’ı bir marka şehir yaptık. Devam eden projelerimiz ve yatırımlarımızla da ilçemizi geleceğe en vizyoner şekilde hazırlıyoruz. Bütün bunları yaparken borçlanmadan, kendi kaynaklarımızla bunları sağlıyoruz. 2024 bütçemizin de Sincanımıza hayırlı olmasını diliyorum.”  
Türkiye’nin en çok yatırım yapan ilçe belediyelerinden olan ve Ankara’nın cazibe merkezi konumunda bulunan Sincan’da 2024 yılı mali bütçesi onaylanarak Belediye Meclisi’nden geçti. 2 Milyar 443 milyon TL olarak belirlenen bütçe oy birliğiyle kabul edildi.

Bir yandan peş peşe dev yatırım ve projeleri ilçeye kazandırırken bir yandan Belediyenin imkânlarını en tasarruflu şekilde kullanarak bütçesini borçsuz kapatan Sincan Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi oy birliğiyle onaylandı. Hazırlanan maddeler tek tek okundu, gelir-gider tahminleri meclis üyeleri ile paylaşılan 2024 yılı bütçesi 2 Milyar 443 milyon TL olarak belirlendi.

“KAYNAKLARIMIZI VERİMLİ KULLANIYORUZ”

Meclis toplantısının karar bağlanmasının ardından konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, belediye bütçesini israf etmeden vatandaşın hizmeti için en doğru şekilde kullanırken borçsuz belediye olarak anılmanın da haklı gururunu yaşıyor.
Geride bıraktığımız 5 yılın zorluklarla geçtiğini belirten Başkan Ercan “Dünya çok farklı bir tecrübe yaşadı. Pandemi gibi dünyayı 2 yıl kilitleyen bir süreç yaşandı. Yangın, sel gibi iklim değişikliğinin sonuçlarını olumsuz olarak yaşadık.  Savaşın kavurucu etkisini en çok hisseden ülkelerden biri olduk. Ve deprem gibi olumsuz tecrübeler yaşadık. Tüm bunlara rağmen, kaynaklarımızı en verimli şekilde kullandık, Sincan’ı bir marka şehir yaptık. Devam eden projelerimiz ve yatırımlarımızla da ilçemizi geleceğe en vizyoner şekilde hazırlıyoruz. Bütün bunları yaparken borçlanmadan, kendi kaynaklarımızla bunları sağlıyoruz. 2024 bütçemizin de Sincanımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.