SİNCAN ANNE ÇOCUK OYUN EVLERİNDE RAMAZAN ETKİNLİĞİ

Yerel 30.03.2023 - 10:18, Güncelleme: 30.03.2023 - 10:18
 

SİNCAN ANNE ÇOCUK OYUN EVLERİNDE RAMAZAN ETKİNLİĞİ

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri’nde çocuklara özel Ramazan etkinlikleri düzenleniyor. Bu etkinliklerden ilki Evliya Çelebi Anne Çocuk Oyun Evi’nde gerçekleştirilen “Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan” oldu.
Çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlayan ve anneleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmelerine imkân tanıyan Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri Ramazan’da da birbirinden farklı oyun ve etkinliklerle çocukları buluşturuyor. Evliya Çelebi Anne Çocuk Oyun Evi’nde Ramazan ayının gelişine özel “Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan” etkinliği yapıldı. Çocuklara ve annelere Ramazan ayının fazileti ve önemi anlatılırken, boyama etkinliği ile de Ramazan bilinci pekiştirildi. Çocuklar kağıtları boyayıp ardından kesip yapıştırarak kendilerine namaz arkadaşı yaptı. Bu etkinlikle birlikte çocukların el becerileri gelişirken, namazla ilgili bilgiler edindiler. Anne Çocuk Oyun Evlerinde Ramazan ayı boyunca haftanın 6 günü, rutin programların yanında değerler eğitimi ve Ramazan’ı anlatan çeşitli faaliyetler devam edecek. Sincan Belediyesi web sitesi https://www.sincan.bel.tr/  ve sosyal medya hesaplarından haftalık programları takip edebilirsiniz.
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri’nde çocuklara özel Ramazan etkinlikleri düzenleniyor. Bu etkinliklerden ilki Evliya Çelebi Anne Çocuk Oyun Evi’nde gerçekleştirilen “Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan” oldu.

Çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlayan ve anneleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmelerine imkân tanıyan Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri Ramazan’da da birbirinden farklı oyun ve etkinliklerle çocukları buluşturuyor. Evliya Çelebi Anne Çocuk Oyun Evi’nde Ramazan ayının gelişine özel “Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan” etkinliği yapıldı.

Çocuklara ve annelere Ramazan ayının fazileti ve önemi anlatılırken, boyama etkinliği ile de Ramazan bilinci pekiştirildi. Çocuklar kağıtları boyayıp ardından kesip yapıştırarak kendilerine namaz arkadaşı yaptı. Bu etkinlikle birlikte çocukların el becerileri gelişirken, namazla ilgili bilgiler edindiler.

Anne Çocuk Oyun Evlerinde Ramazan ayı boyunca haftanın 6 günü, rutin programların yanında değerler eğitimi ve Ramazan’ı anlatan çeşitli faaliyetler devam edecek. Sincan Belediyesi web sitesi https://www.sincan.bel.tr/  ve sosyal medya hesaplarından haftalık programları takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.