Sınav Kaygısıyla Baş Etme Psikoeğitim Atölyeleri

Yerel 15.06.2023 - 12:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 12:10
 

Sınav Kaygısıyla Baş Etme Psikoeğitim Atölyeleri

Mamak Belediyesi, hayatlarını etkileyecek sınav öncesi öğrencilere psikoeğitim atölyeleri ile destek verdi.
Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi, uyanık kütüphanelerde “Sınav Kaygısıyla Baş Etme Psikoeğitim Atölyeleri” düzenledi. Sosyal Hizmet Uzmanı/Aile Danışmanı Feyzanur Erdoğmuş tarafından verilen psikoeğitime, öğrenciler büyük ilgi gösterdi. YKS sınavı öncesi; sınav gününe hazırlık, sınav anında dikkat edilmesi gerekenler, kaygının doğru yönetilmesi gibi birçok önemli başlık üzerinde duruldu. Soru cevap bölümünde de birebir diyaloglar sağlanarak her öğrencinin yaşadığı durum ayrı ayrı analiz edildi. Başkan Murat Köse’den Öğrencilere “Başarılar” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 17-18 Haziran’da yapılacak YKS öncesi öğrencilere başarılar diledi. Başkan Murat Köse “YKS'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Çalışma ve gayretlerinin sonucunu en iyi şekilde alacaklarından şüphem yok. Biz de bu süreçte kendilerini sınav kaygısı ile baş etme yöntemleri konusunda yalnız bırakmadık. Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi’mize de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Mamak Belediyesi, hayatlarını etkileyecek sınav öncesi öğrencilere psikoeğitim atölyeleri ile destek verdi.

Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi, uyanık kütüphanelerde “ Sınav Kaygısıyla Baş Etme Psikoeğitim Atölyeleri” düzenledi. Sosyal Hizmet Uzmanı/Aile Danışmanı Feyzanur Erdoğmuş tarafından verilen psikoeğitime, öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

YKS sınavı öncesi; sınav gününe hazırlık, sınav anında dikkat edilmesi gerekenler, kaygının doğru yönetilmesi gibi birçok önemli başlık üzerinde duruldu. Soru cevap bölümünde de birebir diyaloglar sağlanarak her öğrencinin yaşadığı durum ayrı ayrı analiz edildi.

Başkan Murat Köse’den Öğrencilere “Başarılar”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 17-18 Haziran’da yapılacak YKS öncesi öğrencilere başarılar diledi. Başkan Murat Köse “YKS'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Çalışma ve gayretlerinin sonucunu en iyi şekilde alacaklarından şüphem yok. Biz de bu süreçte kendilerini sınav kaygısı ile baş etme yöntemleri konusunda yalnız bırakmadık. Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi’mize de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.