Şiddetsiz Bir Toplum İçin Sanat İle El Ele

Kültür-Sanat 18.05.2024 - 08:56, Güncelleme: 18.05.2024 - 08:56
 

Şiddetsiz Bir Toplum İçin Sanat İle El Ele

Sema KUMRULU / Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde, ''Şiddetsiz Bir Toplum İçin Sanat İle El Ele'' temalı karma resim sergisi 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşti.
  Şiddetsiz Toplum Derneği ve Çocuk Hakları, Hayvan Hakları, Sanatsal ve Sosyal Etkinliklerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Şükran Sarıkaya'nın önderliğinde düzenlenen sergiye, 35 ressam toplam 67 yapıtla katıldı.     Sergide; Ali Özkan, Barış Kanlıca, Büşra Şerif Oruç, Ceyhan Karagöz, Can Cebeci, Ersin Yaman, Figen Abiş, Halil Akkurt, Hasan Rüzgar, Hüseyin Bilgin, Hilal Koçak, Kasım Sarıkaya, Metin Aşıkkutlu, Mehmet Yavuz, Neriman Şahin, Nesibe Yakut, Nilüfer Cengiz, Nisanur Doğan, Oğuzhan Akova, Özlem Tarı, Ramazan İlhan, Ramesha Muradi, Samiye Kahraman, Selahattin Önder, Semir Avcı, Sevgi Gültekin, Sevtap Binay, Serdar Öztürk, Sibel Keçeli, Sultan Özateş, Şükran Sarıkaya, Tuncer Yılmaz, Tevfik Aydoğan, Uğur Halıcı ve Ümit Dilek Aydoğan eserleriyle yer aldı.    Serginin açılış konuşmasını yapan Şiddetsiz Toplum Derneği Başkanı Rıza Sümer, sanat dallarının, insanların şiddete karşı şiddetsiz yöntemlerle mücadele edebilmelerine güç kattığını belirterek, ''Burada sanatçılar olmasa bu güzel eserler olmayacaktı. O yüzden bu eserleri yaratan sanatçılara teşekkür ediyorum. Salonu bize tahsis eden, desteklerini esirgemeyen Keçiören Belediyesine de teşekkür ederim'' diye konuştu.    Açılış konuşmasından ardından, sanatçılara sertifikaları verilerek açılış kokteyline geçildi.
Sema KUMRULU / Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde, ''Şiddetsiz Bir Toplum İçin Sanat İle El Ele'' temalı karma resim sergisi 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşti.

  Şiddetsiz Toplum Derneği ve Çocuk Hakları, Hayvan Hakları, Sanatsal ve Sosyal Etkinliklerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Şükran Sarıkaya'nın önderliğinde düzenlenen sergiye, 35 ressam toplam 67 yapıtla katıldı.

    Sergide; Ali Özkan, Barış Kanlıca, Büşra Şerif Oruç, Ceyhan Karagöz, Can Cebeci, Ersin Yaman, Figen Abiş, Halil Akkurt, Hasan Rüzgar, Hüseyin Bilgin, Hilal Koçak, Kasım Sarıkaya, Metin Aşıkkutlu, Mehmet Yavuz, Neriman Şahin, Nesibe Yakut, Nilüfer Cengiz, Nisanur Doğan, Oğuzhan Akova, Özlem Tarı, Ramazan İlhan, Ramesha Muradi, Samiye Kahraman, Selahattin Önder, Semir Avcı, Sevgi Gültekin, Sevtap Binay, Serdar Öztürk, Sibel Keçeli, Sultan Özateş, Şükran Sarıkaya, Tuncer Yılmaz, Tevfik Aydoğan, Uğur Halıcı ve Ümit Dilek Aydoğan eserleriyle yer aldı.

   Serginin açılış konuşmasını yapan Şiddetsiz Toplum Derneği Başkanı Rıza Sümer, sanat dallarının, insanların şiddete karşı şiddetsiz yöntemlerle mücadele edebilmelerine güç kattığını belirterek, ''Burada sanatçılar olmasa bu güzel eserler olmayacaktı. O yüzden bu eserleri yaratan sanatçılara teşekkür ediyorum. Salonu bize tahsis eden, desteklerini esirgemeyen Keçiören Belediyesine de teşekkür ederim'' diye konuştu.

   Açılış konuşmasından ardından, sanatçılara sertifikaları verilerek açılış kokteyline geçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.