Seymenlerden 'Ahde Vefa' örneği

Yerel 23.10.2023 - 16:32, Güncelleme: 23.10.2023 - 16:32
 

Seymenlerden 'Ahde Vefa' örneği

Ankara Kulübü Derneği Seymenleri, geçen yıl vefat eden Çınar Seymen Yılmaz Özdemir'in kızı Zeynep Gizem'i en mutlu gününde yalnız bırakmadı. Seymenler tarafından sergilenen ahde vefa örneği, salonda duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.
Ankara Kulübü Derneği Seymenleri, geçen yıl  vefat eden yakın arkadaşları Çınar Seymen Yılmaz Özdemir'in evlenen kızı Zeynep Gizem'in ATA Wedding Event'ta gerçekleşen nikah ve düğün törenine katılarak, en mutlu gününde yanında oldu.  Ankara Kulübü Derneği YKÜ Kadir Çimen, kalabalık Seymen grubuyla katıldıkları nikah-düğün töreni sonrası duygularını şöyle paylaştı: "Ankara Kulübü Derneği’ne adım attığı günden itibaren fedakâr ve vefakâr bir şahsiyet olarak Seymen arkadaşlarının ve camianın sürekli takdiri ile karşılanan bir arkadaşımızdı Yılmaz Özdemir. Bunun neticesinde de şahsına Ankara Kulübü tarafından, Ankara’nın Nobel’i dediğimiz 'Seymen Heykeli' takdim edilerek, 'Çınar Seymen' statüsü ile onurlandırılmıştı. Maalesef mücadele verdiği hastalığı sebebiyle geçen yıl 6 Aralık 2022 tarihinde vefat etti. Aramızdan çok erken, zamansız ayrılan Yılmaz, ailesine ve çocuklarına sevgisi üst seviyede olan bir insandı. İki evladının üzerine titrer, hayatını onlara göre yönlendirirdi. Yılmaz Özdemir kardeşimizin evladı bizim de evladımızdır. Onun emanetine sahip çıkmak boynumuzun borcudur ve bu mutlu gününde kardeşimizin kızının yanında olmak istedik. Yılmaz'ın aramızda olmayışından dolayı duygu dolu bir gece oldu. Biz sahnede Seymen gösterisi sergilerken, aile fertlerinin duygulandığı gözlerden kaçmadı. Değerli can dostumuz, kardeşimiz merhum Yılmaz Özdemir’e Allahtan rahmet, evladı Zeynep Gizem ve İbrahim çiftine ömür boyu mutluluklar diliyorum." Çimen, sözlerini; "İnsanı insan yapan en önemli değerlerden biri de vefa duygusuna sahip olma özelliğidir. Bu anlamda kıymetli Seymen arkadaşlarıma da duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum." ifadeleriyle tamamladı.
Ankara Kulübü Derneği Seymenleri, geçen yıl vefat eden Çınar Seymen Yılmaz Özdemir'in kızı Zeynep Gizem'i en mutlu gününde yalnız bırakmadı. Seymenler tarafından sergilenen ahde vefa örneği, salonda duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Ankara Kulübü Derneği Seymenleri, geçen yıl  vefat eden yakın arkadaşları Çınar Seymen Yılmaz Özdemir'in evlenen kızı Zeynep Gizem'in ATA Wedding Event'ta gerçekleşen nikah ve düğün törenine katılarak, en mutlu gününde yanında oldu. 

Ankara Kulübü Derneği YKÜ Kadir Çimen, kalabalık Seymen grubuyla katıldıkları nikah-düğün töreni sonrası duygularını şöyle paylaştı: "Ankara Kulübü Derneği’ne adım attığı günden itibaren fedakâr ve vefakâr bir şahsiyet olarak Seymen arkadaşlarının ve camianın sürekli takdiri ile karşılanan bir arkadaşımızdı Yılmaz Özdemir. Bunun neticesinde de şahsına Ankara Kulübü tarafından, Ankara’nın Nobel’i dediğimiz 'Seymen Heykeli' takdim edilerek, 'Çınar Seymen' statüsü ile onurlandırılmıştı. Maalesef mücadele verdiği hastalığı sebebiyle geçen yıl 6 Aralık 2022 tarihinde vefat etti. Aramızdan çok erken, zamansız ayrılan Yılmaz, ailesine ve çocuklarına sevgisi üst seviyede olan bir insandı. İki evladının üzerine titrer, hayatını onlara göre yönlendirirdi. Yılmaz Özdemir kardeşimizin evladı bizim de evladımızdır. Onun emanetine sahip çıkmak boynumuzun borcudur ve bu mutlu gününde kardeşimizin kızının yanında olmak istedik. Yılmaz'ın aramızda olmayışından dolayı duygu dolu bir gece oldu. Biz sahnede Seymen gösterisi sergilerken, aile fertlerinin duygulandığı gözlerden kaçmadı. Değerli can dostumuz, kardeşimiz merhum Yılmaz Özdemir’e Allahtan rahmet, evladı Zeynep Gizem ve İbrahim çiftine ömür boyu mutluluklar diliyorum."

Çimen, sözlerini; "İnsanı insan yapan en önemli değerlerden biri de vefa duygusuna sahip olma özelliğidir. Bu anlamda kıymetli Seymen arkadaşlarıma da duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum." ifadeleriyle tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.