Seyit Ardıç: Ekonomik kalkınma için kadın girişimciler önemli

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 21.03.2024 - 15:25, Güncelleme: 21.03.2024 - 15:25
 

Seyit Ardıç: Ekonomik kalkınma için kadın girişimciler önemli

Ankara'da kadın girişimcilere destek olan Ankara Sanayi Odası, TOBB Ankraa Kadın Girişimciler Kurulu için hizmet binasında yer tahsis etti... Açılışa Rifat Hisarcıklıoğlu, Seyit Ardıç ve Gürsel Baran da katıldı...
Ankara Sanayi Odası (ASO), TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu için ASO Hizmet Binası'nda tahsis ettiği yeni çalışma ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ASO Başkanı Seyit Ardıç ve ATO Başkanı Gürsel Baran da katıldı. TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk'ün ev sahipliğinde gerçekleşen törene, iş dünyasının önde gelen isimleri ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Açılışta konuşan ASO Başkanı Seyit Ardıç, ekonomik kalkınma için kadın girişimciliğinin önemine vurgu yaparak, ülkede kadın girişimci sayısının artmasının ekonomik büyümeyi olumlu yönde etkileyeceğini belirtti. Ardıç, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu'nun çalışmalarını takdirle izlediklerini ve kadınların iş hayatındaki varlığının ülkenin gelişimi için önemli olduğunu ifade etti. Ardıç ayrıca, Ankara Sanayi Odası olarak kadınların ekonomik olarak güçlenmesine destek olacaklarını ve kadın girişimcilerin yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da konuşmasında ASO'nun çağdaş vizyonu nedeniyle kadın girişimciler için açılan ofisi kutladı ve kadın girişimciliğinin ülke ekonomisindeki önemine değindi. Hisarcıklıoğlu, kadın girişimcilerin sayısının artmasının ülke ekonomisine olumlu katkı sağlayacağını belirtti ve ASO Başkanı Seyit Ardıç'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk ise ASO'nun koordinatörlüğünde yürüttükleri çalışmalara değinerek, yeni ofisin tahsis edilmesinde ve çalışmalarına destek verilmesinde ASO Başkanı Seyit Ardıç'a teşekkür etti.
Ankara'da kadın girişimcilere destek olan Ankara Sanayi Odası, TOBB Ankraa Kadın Girişimciler Kurulu için hizmet binasında yer tahsis etti... Açılışa Rifat Hisarcıklıoğlu, Seyit Ardıç ve Gürsel Baran da katıldı...

Ankara Sanayi Odası (ASO), TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu için ASO Hizmet Binası'nda tahsis ettiği yeni çalışma ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ASO Başkanı Seyit Ardıç ve ATO Başkanı Gürsel Baran da katıldı.

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk'ün ev sahipliğinde gerçekleşen törene, iş dünyasının önde gelen isimleri ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Açılışta konuşan ASO Başkanı Seyit Ardıç, ekonomik kalkınma için kadın girişimciliğinin önemine vurgu yaparak, ülkede kadın girişimci sayısının artmasının ekonomik büyümeyi olumlu yönde etkileyeceğini belirtti. Ardıç, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu'nun çalışmalarını takdirle izlediklerini ve kadınların iş hayatındaki varlığının ülkenin gelişimi için önemli olduğunu ifade etti.

Ardıç ayrıca, Ankara Sanayi Odası olarak kadınların ekonomik olarak güçlenmesine destek olacaklarını ve kadın girişimcilerin yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da konuşmasında ASO'nun çağdaş vizyonu nedeniyle kadın girişimciler için açılan ofisi kutladı ve kadın girişimciliğinin ülke ekonomisindeki önemine değindi. Hisarcıklıoğlu, kadın girişimcilerin sayısının artmasının ülke ekonomisine olumlu katkı sağlayacağını belirtti ve ASO Başkanı Seyit Ardıç'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk ise ASO'nun koordinatörlüğünde yürüttükleri çalışmalara değinerek, yeni ofisin tahsis edilmesinde ve çalışmalarına destek verilmesinde ASO Başkanı Seyit Ardıç'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.