Seyit Ardıç depremde işini kaybeden kadınları unutmadı

Çalışma Hayatı (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 06.03.2024 - 19:47, Güncelleme: 06.03.2024 - 19:47
 

Seyit Ardıç depremde işini kaybeden kadınları unutmadı

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Girişimci İş Kadınları Derneği’nin (ANGİKAD) deprem bölgesindeki kadın girişimcilere yönelik eğitim ve destek projesi “Yeniden Başla”nın lansmanına katıldı.
ASO'nun da destekçileri arasında olduğu bu projeyle, kadınların yeni iş fikirleriyle hayata tutunacağını vurgulayan Ardıç, “Depremin acılarını ve sonrasındaki sorunları en derinden yaşayan ve iş yerlerini kaybetmiş kadınlarımız için hepimizin yapacağı çok şey var” dedi. Girişimci İş Kadınları Derneği’nin (ANGİKAD) İçişleri Bakanlığı desteğiyle başlattığı “Girişimcilik Yolu Dönüşüm: Kadın Girişimcilerle Yeniden Başla” projesinin lansmanında konuşan Ardıç, kadınların istihdamdaki önemine dikkat çekti. "Sivil toplumun son yıllarda ülkemizin ekosistemine kattığı artı değerler gurur verici" diyen Ardıç, projenin deprem bölgesindeki kadınların hayata yeniden ve daha güçlü bir şekilde başlamalarını sağlayacağını ifade etti. Hatay, Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Osmaniye gibi 6 Şubat depremlerinden etkilenen bölgelerde işlerini kaybetmiş kadın girişimcilerin desteklenmesinin amaçlandığı projenin tanıtıldığı programda konuşan Ardıç, bu projenin kadınların direncini ve gücünü artıracağını belirtti. Ardıç, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve üyelerinin bölgeye olan hassasiyetlerinin devam ettiğini söyledi ve bölgedeki yatırımcıların önemli katkıları olduğunu vurguladı. “Ankara Sanayi Odası olarak destek olmaktan mutluluk duyduğumuz Yeniden Başla Projesi ile bölgedeki kadın direnci ve gücü çok daha artacak. Kadınlarımız yeni iş fikirleriyle hayata tutunacak, ekonomik bağımsızlıklarını kazanarak, geleceğe daha emin adımlarla yürümek için güç toplayacaklar" şeklinde konuşan Ardıç, dayanışma ruhunu canlı tutarak bu tür projelere destek vereceklerini ve deprem bölgesindeki hayata destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Girişimci İş Kadınları Derneği’nin (ANGİKAD) deprem bölgesindeki kadın girişimcilere yönelik eğitim ve destek projesi “Yeniden Başla”nın lansmanına katıldı.

ASO'nun da destekçileri arasında olduğu bu projeyle, kadınların yeni iş fikirleriyle hayata tutunacağını vurgulayan Ardıç, “Depremin acılarını ve sonrasındaki sorunları en derinden yaşayan ve iş yerlerini kaybetmiş kadınlarımız için hepimizin yapacağı çok şey var” dedi.

Girişimci İş Kadınları Derneği’nin (ANGİKAD) İçişleri Bakanlığı desteğiyle başlattığı “Girişimcilik Yolu Dönüşüm: Kadın Girişimcilerle Yeniden Başla” projesinin lansmanında konuşan Ardıç, kadınların istihdamdaki önemine dikkat çekti. "Sivil toplumun son yıllarda ülkemizin ekosistemine kattığı artı değerler gurur verici" diyen Ardıç, projenin deprem bölgesindeki kadınların hayata yeniden ve daha güçlü bir şekilde başlamalarını sağlayacağını ifade etti.

Hatay, Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Osmaniye gibi 6 Şubat depremlerinden etkilenen bölgelerde işlerini kaybetmiş kadın girişimcilerin desteklenmesinin amaçlandığı projenin tanıtıldığı programda konuşan Ardıç, bu projenin kadınların direncini ve gücünü artıracağını belirtti.

Ardıç, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve üyelerinin bölgeye olan hassasiyetlerinin devam ettiğini söyledi ve bölgedeki yatırımcıların önemli katkıları olduğunu vurguladı. “ Ankara Sanayi Odası olarak destek olmaktan mutluluk duyduğumuz Yeniden Başla Projesi ile bölgedeki kadın direnci ve gücü çok daha artacak. Kadınlarımız yeni iş fikirleriyle hayata tutunacak, ekonomik bağımsızlıklarını kazanarak, geleceğe daha emin adımlarla yürümek için güç toplayacaklar" şeklinde konuşan Ardıç, dayanışma ruhunu canlı tutarak bu tür projelere destek vereceklerini ve deprem bölgesindeki hayata destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.