Seyit Ardıç: Artık işimize dönelim

Güncel 29.05.2023 - 14:22, Güncelleme: 29.05.2023 - 14:22
 

Seyit Ardıç: Artık işimize dönelim

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini değerlendiren ASO Başkanı Seyit Ardıç, “Seçimler geride kaldı. Artık tüm gücümüzle işimize dönelim; üretime, ihracata ve bu ülkeye katkı vermeye devam edelim” diye konuştu.
28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini ifade eden Ardıç, “Ülke olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu gerçekleştirdik. Milletimizin iradesi ile tekrar Cumhurbaşkanlığına seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. En büyük sevinçlerinin seçimin demokrasiye yaraşır, barışçıl ve güvenli koşullarda gerçekleştiğini belirten Ardıç, “Kazanan Demokrasi ve Türkiye olmuştur” dedi. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne büyük işler düştüğünü belirten Ardıç, “Bundan sonra Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracak reformlara ve özellikle ekonomiye odaklanmamız gerekir. Ekonominin toparlanması için yeni kabineden beklentimiz, istikrarlı, bütüncül ve iktisadi anlayışa uygun bir programın devreye alınmasıdır. Yeni yasama ve yürütme döneminde yatırım ve üretim ortamını iyileştirecek yapısal reformların süratle gerçekleştirilmesini, yüce milletimizin mutluluğunu ve refahını gözeten, uzun vadeli politikaların önceliklendirilmesini bekliyoruz.  Toplum refahını arttıracak bir büyüme stratejine odaklanarak, daha nitelikli, istihdam yaratan ve çağımızın gereklerini karşılayan bir üretim yapısının ülkemizde tesis edilmesi beklentilerimiz arasındadır” dedi. İş dünyasına da seslenen Ardıç, “Seçimler geride kaldı, belirsizlik sona erdi. Artık tüm gücümüzle işimize dönelim; üretime, ihracata ve bu ülkeye katkı vermeye devam edelim” diye konuştu.
28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini değerlendiren ASO Başkanı Seyit Ardıç, “Seçimler geride kaldı. Artık tüm gücümüzle işimize dönelim; üretime, ihracata ve bu ülkeye katkı vermeye devam edelim” diye konuştu.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini ifade eden Ardıç, “Ülke olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu gerçekleştirdik. Milletimizin iradesi ile tekrar Cumhurbaşkanlığına seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

En büyük sevinçlerinin seçimin demokrasiye yaraşır, barışçıl ve güvenli koşullarda gerçekleştiğini belirten Ardıç, “Kazanan Demokrasi ve Türkiye olmuştur” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne büyük işler düştüğünü belirten Ardıç, “Bundan sonra Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracak reformlara ve özellikle ekonomiye odaklanmamız gerekir. Ekonominin toparlanması için yeni kabineden beklentimiz, istikrarlı, bütüncül ve iktisadi anlayışa uygun bir programın devreye alınmasıdır. Yeni yasama ve yürütme döneminde yatırım ve üretim ortamını iyileştirecek yapısal reformların süratle gerçekleştirilmesini, yüce milletimizin mutluluğunu ve refahını gözeten, uzun vadeli politikaların önceliklendirilmesini bekliyoruz.  Toplum refahını arttıracak bir büyüme stratejine odaklanarak, daha nitelikli, istihdam yaratan ve çağımızın gereklerini karşılayan bir üretim yapısının ülkemizde tesis edilmesi beklentilerimiz arasındadır” dedi.

İş dünyasına da seslenen Ardıç, “ Seçimler geride kaldı, belirsizlik sona erdi. Artık tüm gücümüzle işimize dönelim; üretime, ihracata ve bu ülkeye katkı vermeye devam edelim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.