Settar Aslan: Orman işçiliği sürekli olmalıdır

Çalışma Hayatı (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2022 - 09:45, Güncelleme: 30.04.2022 - 09:45
 

Settar Aslan: Orman işçiliği sürekli olmalıdır

ANKHABER Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan’dan orman yangınları konusunda uyarılar ve orman işçileriyle ilgili beklentiler konusunda önemli açıklamalar geldi. Aslan, orman işçiliğinin sürekli olması gerektiğini belirterek bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayypi Erdoğan’dan müjde beklediklerini belirtti. Orman işçiliği sürekli olmalı Settar Aslan, orman yangınlarıyla mücadelede teknoloji kadar hatta yeri geldiğinden teknolojiden de önce insan unsurunun önemli olduğunu her fırsatta dile getiren biri olarak, A Haber Televizyonuna konuşurken, orman işçileri adına beklentilerini de dile getirdi. Aslan, kadro beklentileriyle ilgili olarak şunları söyledi: “Orman işçiliği sürekli olmalıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan'dan orman işçiliğinin sürekli olması yönünde bir müjde bekliyoruz.” Piknikçilere yangın uyarıları Havaların ısındığını ve piknik mevsiminin başladığına dikkat çeken Aslan, yangınların çıkış sebebinin yüzde 86 oranında insan kaynaklı olduğunu hatırlattı. Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan, bu konuda şunları söyledi: “Yaz mevsimi geldi, halkımız piknik yapmayı sever, fakat orman yangınlarını önlemek açısından dikkatli olmamız gerekiyor. Bir fidanın tekrar ekonomiye kazandırılması 40-50 yılı almaktadır. Bu sebeple ormanlarımızı temiz kullanmalı, piknik yaptıktan sonra ateşimizi söndürmeli, cam şişe ve bardakları, sigara izmaritlerini ormanlarımıza atmamalıyız.”

ANKHABER

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan’dan orman yangınları konusunda uyarılar ve orman işçileriyle ilgili beklentiler konusunda önemli açıklamalar geldi. Aslan, orman işçiliğinin sürekli olması gerektiğini belirterek bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayypi Erdoğan’dan müjde beklediklerini belirtti.

Orman işçiliği sürekli olmalı

Settar Aslan, orman yangınlarıyla mücadelede teknoloji kadar hatta yeri geldiğinden teknolojiden de önce insan unsurunun önemli olduğunu her fırsatta dile getiren biri olarak, A Haber Televizyonuna konuşurken, orman işçileri adına beklentilerini de dile getirdi.

Aslan, kadro beklentileriyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Orman işçiliği sürekli olmalıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan'dan orman işçiliğinin sürekli olması yönünde bir müjde bekliyoruz.”

Piknikçilere yangın uyarıları

Havaların ısındığını ve piknik mevsiminin başladığına dikkat çeken Aslan, yangınların çıkış sebebinin yüzde 86 oranında insan kaynaklı olduğunu hatırlattı.

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan, bu konuda şunları söyledi:

“Yaz mevsimi geldi, halkımız piknik yapmayı sever, fakat orman yangınlarını önlemek açısından dikkatli olmamız gerekiyor. Bir fidanın tekrar ekonomiye kazandırılması 40-50 yılı almaktadır. Bu sebeple ormanlarımızı temiz kullanmalı, piknik yaptıktan sonra ateşimizi söndürmeli, cam şişe ve bardakları, sigara izmaritlerini ormanlarımıza atmamalıyız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.