SETTAR ASLAN: Dünyada orman işçilerimizin başarısını yakalayacak başka bir güç yoktur

Çalışma Hayatı 22.11.2023 - 23:15, Güncelleme: 22.11.2023 - 23:15
 

SETTAR ASLAN: Dünyada orman işçilerimizin başarısını yakalayacak başka bir güç yoktur

ANKHABER / Orman Genel Müdür Yardımcıları ile Orman Bölge Müdürleri Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan ve yönetimini Öz Orman İş Genel Merkezinde ziyaret etti.
SETTAR ASLAN’IN KONUŞMASI Öz Orman İş toplantı salonunda bölge müdürleri ile bir araya gelen Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan; “Türkiye’nin her bir bölgesinde büyük bir özveri ile çalışan bölge müdürlerimizin ziyaretleri bizleri memnun etmiştir” dedi. “Yeşil Vatan için mücadele veren, bu uğurda şehit olan kahraman işçilerimiz ile birlikte destan yazdığınızı bütün dünya görmüştür” diyen Aslan şöyle konuştu; “Orman Genel Müdürlüğümüzün kahraman işçilerimiz ile sırt sırta olması, ailemizin parçası olan üye kardeşlerimize her zaman moral ve motivasyon vermiştir. Bugün dünyanın hiçbir yerinde orman işçilerimizin başarısını yakalayacak başka bir güç yoktur. İşçi arkadaşlarımızın özverili ve disiplinli çalışması dosta güven, düşmana korku verecek cinstendir. Büyük bir özveri ile gece gündüz demeden mücadele veren arkadaşlarımızın bölgelerindeki yöneticileri ile bir arada olmak, ailemizin parçası olan arkadaşlarımızın emanet edildiği müdürleri ile tecrübe paylaşımlarında bulunmak, ülkemiz ormancılığı için önemlidir, kıymetlidir.”   ZİYARET HEYETİNDE BULUNANLAR   Ziyarette bulunan isimler şunlardı: Orman Genel Müdür Muavinleri; Zekeriya Nane, Recep Ateş, Kenan Akduman, Yangın Koruma Daire Başkanı Mustafa Songül, Isparta Bölge Müdürü Rıfat Ateş, Çanakkale Bölge Müdürü Enver Demirci, Mersin Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Adana Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Hatay Bölge Müdürü Ali Özdemir, İzmir Bölge Müdürü Zafer Derince, Denizli Bölge Müdürü Ahmet Üçgül, Balıkesir Bölge Müdürü Kemal Kayran, Muğla Bölge Müdürü Salim Karabulut, Bursa Bölge Müdürü Esat Şimşek, Eskişehir Bölge Müdürü İsmail Çetin, Kütahya Bölge Müdürü Erdal Dingil, Ankara Bölge Müdürü Veysel Kodalak, Ankara İşletme Müdürü Mehmet Üstünyer Antalya Bölge Müdürü Vedat Dikici.   ÖZ ORMAN İŞ HEYETİ…   Ziyaret kabulünde Öz Orman İş Genel Merkez Yönetim Kurulu Ali Bilgin, Zeki Sungur Kızılkaya, Ramazan Gün yer alırken; karşılama heyetinde Öz Orman İş Genel Mali Sekreteri Halil Turan, Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Serkan Köksal hazır bulundu.  
ANKHABER / Orman Genel Müdür Yardımcıları ile Orman Bölge Müdürleri Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan ve yönetimini Öz Orman İş Genel Merkezinde ziyaret etti.

SETTAR ASLAN’IN KONUŞMASI

Öz Orman İş toplantı salonunda bölge müdürleri ile bir araya gelen Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan; “Türkiye’nin her bir bölgesinde büyük bir özveri ile çalışan bölge müdürlerimizin ziyaretleri bizleri memnun etmiştir” dedi.

“Yeşil Vatan için mücadele veren, bu uğurda şehit olan kahraman işçilerimiz ile birlikte destan yazdığınızı bütün dünya görmüştür” diyen Aslan şöyle konuştu;

“Orman Genel Müdürlüğümüzün kahraman işçilerimiz ile sırt sırta olması, ailemizin parçası olan üye kardeşlerimize her zaman moral ve motivasyon vermiştir.

Bugün dünyanın hiçbir yerinde orman işçilerimizin başarısını yakalayacak başka bir güç yoktur.

İşçi arkadaşlarımızın özverili ve disiplinli çalışması dosta güven, düşmana korku verecek cinstendir.

Büyük bir özveri ile gece gündüz demeden mücadele veren arkadaşlarımızın bölgelerindeki yöneticileri ile bir arada olmak, ailemizin parçası olan arkadaşlarımızın emanet edildiği müdürleri ile tecrübe paylaşımlarında bulunmak, ülkemiz ormancılığı için önemlidir, kıymetlidir.”

 

ZİYARET HEYETİNDE BULUNANLAR

 

Ziyarette bulunan isimler şunlardı:

Orman Genel Müdür Muavinleri;

Zekeriya Nane,

Recep Ateş,

Kenan Akduman,

Yangın Koruma Daire Başkanı Mustafa Songül,

Isparta Bölge Müdürü Rıfat Ateş,

Çanakkale Bölge Müdürü Enver Demirci,

Mersin Bölge Müdürü Mustafa Yalçın,

Adana Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz,

Hatay Bölge Müdürü Ali Özdemir,

İzmir Bölge Müdürü Zafer Derince,

Denizli Bölge Müdürü Ahmet Üçgül,

Balıkesir Bölge Müdürü Kemal Kayran,

Muğla Bölge Müdürü Salim Karabulut,

Bursa Bölge Müdürü Esat Şimşek,

Eskişehir Bölge Müdürü İsmail Çetin,

Kütahya Bölge Müdürü Erdal Dingil,

Ankara Bölge Müdürü Veysel Kodalak,

Ankara İşletme Müdürü Mehmet Üstünyer

Antalya Bölge Müdürü Vedat Dikici.

 

ÖZ ORMAN İŞ HEYETİ…

 

Ziyaret kabulünde Öz Orman İş Genel Merkez Yönetim Kurulu Ali Bilgin, Zeki Sungur Kızılkaya, Ramazan Gün yer alırken; karşılama heyetinde Öz Orman İş Genel Mali Sekreteri Halil Turan, Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Serkan Köksal hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.