SERVİS ŞOFÖRLERİ VE REHBERLERİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ

Sağlık 24.12.2022 - 13:24, Güncelleme: 24.12.2022 - 13:24
 

SERVİS ŞOFÖRLERİ VE REHBERLERİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Kahramankazanlı okul servis şoförleri ve yardımcı rehber personeli için ilk yardım farkındalık eğitimi düzenledi. Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen eğitimde katılımcılara okul taşıtlarında iş güvenliği tedbirleri ve kanamalarda, yaralanmalarda, kırıklarda ilk yardım gibi pek çok konuda bilgi verildi.
Başkentte toplum sağlığını önceleyen birçok uygulamayı hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, hem personeline hem vatandaşlara hem de esnafa yönelik ilk yardım eğitimlerini sürdürüyor. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve Kahramankazan Şoförler Odası, okul servis şoförleri ve yardımcı rehber personelleri için ilk yardım farkındalık eğitimi düzenledi.  ALANINDA UZMAN EŞLİĞİNDE TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİM Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen eğitime Sağlık İşleri Daire Başkanı Seyfettin Aslan, Kahramankazan Servis İşletmecileri Derneği Başkanı Vasıf Akdere, servis şoförleri ve yardımcı rehber personeller katıldı. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde teorik ve uygulamalı olarak düzenlenen eğitimde ilk yardım nedir,olay yeri değerlendirme, ilk yardımcı nedir, kanamalarda, yaralanmalarda, kırıklarda ilk yardım, havayolu tıkanıkları ve okul taşıtlarında iş güvenliği tedbirleri gibi pek çok konuda bilgi verildi. “KAHRAMANKAZAN’DA SERVİS ŞOFÖRLERİNE YÖNELİK İLK YARDIM EĞİTİMİ BAŞLATTIK” Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak ilk yardım eğitimlerine çok önem verdiklerini belirten Sağlık İşleri Daire Başkanı Seyfettin Aslan, Kahramankazan’da gerçekleştirilen eğitimler ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Her canlı değerli olduğu için ilk yardımın önemi daha da artıyor. Bu nedenleözellikle servis şoförlerinin eğitilmiş olmaları çok önemli… Bu amaçla Kahramazankazan’da servis şoförlerine yönelik  ilk yardım eğitimi başlattık ve bu eğitimin çok faydalı olduğuna inanıyoruz.” Servis şoförlerine yönelik başlatılan eğitimlere katılan Kahramankazan Servis İşletmecileri Derneği Başkanı Vasıf Akdere ise “Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Kahramankazan Şoförler Odası’nın ortaklaşa düzenlediği ilk yardım farkındalık eğitiminin başarılı geçmesi bizleri çok mutlu etti. Bu eğitimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. ABB’YE TEŞEKKÜR  Ankara Büyükşehir Belediyesine ilk yardım farkındalık eğitimi düzenlediği için teşekkür eden servis şoförleri ve yardımcı rehber personeller düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: -Büşra Atan (Okul Servis Aracı Rehber Personeli): “İlk yardım eğitimi benim için çok verimli geçti. Eğitmenler bizleri ilk yardım konularında bilgilendirdi.” -Sadun Ercan (servis şoförü): “Benim için eğitim çok faydalı geçti. İlk yardım müdahalesini, yaralanmalarda yapılacak işleri öğrendik.” -Ahmet Sümer (servis şoförü): “İlk yardım eğitimi benim için çok iyi geçti.Eğitmenler bizleri bilgilendirdi.” -Yeşim Çetinkaya: “İlk yardım konularında bizlere gerekli olan konuları öğrendik. Bizler için çok faydalı bir eğitimdi.” Program sonunda eğitime katılan servis şoförleri ve yardımcı rehber personele katılım belgesi verilirken servis araçlarına “Bu servis personeline ilk yardım farkındalık eğitimi verilmiştir” yazılı sticker yapıştırıldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Kahramankazanlı okul servis şoförleri ve yardımcı rehber personeli için ilk yardım farkındalık eğitimi düzenledi. Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen eğitimde katılımcılara okul taşıtlarında iş güvenliği tedbirleri ve kanamalarda, yaralanmalarda, kırıklarda ilk yardım gibi pek çok konuda bilgi verildi.

Başkentte toplum sağlığını önceleyen birçok uygulamayı hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, hem personeline hem vatandaşlara hem de esnafa yönelik ilk yardım eğitimlerini sürdürüyor.

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve Kahramankazan Şoförler Odası, okul servis şoförleri ve yardımcı rehber personelleri için ilk yardım farkındalık eğitimi düzenledi. 

ALANINDA UZMAN EŞLİĞİNDE TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİM

Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen eğitime Sağlık İşleri Daire Başkanı Seyfettin Aslan, Kahramankazan Servis İşletmecileri Derneği Başkanı Vasıf Akdere, servis şoförleri ve yardımcı rehber personeller katıldı.

Alanında uzman eğitmenler eşliğinde teorik ve uygulamalı olarak düzenlenen eğitimde ilk yardım nedir,olay yeri değerlendirme, ilk yardımcı nedir, kanamalarda, yaralanmalarda, kırıklarda ilk yardım, havayolu tıkanıkları ve okul taşıtlarında iş güvenliği tedbirleri gibi pek çok konuda bilgi verildi.

“KAHRAMANKAZAN’DA SERVİS ŞOFÖRLERİNE YÖNELİK İLK YARDIM EĞİTİMİ BAŞLATTIK”

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak ilk yardım eğitimlerine çok önem verdiklerini belirten Sağlık İşleri Daire Başkanı Seyfettin Aslan, Kahramankazan’da gerçekleştirilen eğitimler ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Her canlı değerli olduğu için ilk yardımın önemi daha da artıyor. Bu nedenleözellikle servis şoförlerinin eğitilmiş olmaları çok önemli… Bu amaçla Kahramazankazan’da servis şoförlerine yönelik  ilk yardım eğitimi başlattık ve bu eğitimin çok faydalı olduğuna inanıyoruz.”

Servis şoförlerine yönelik başlatılan eğitimlere katılan Kahramankazan Servis İşletmecileri Derneği Başkanı Vasıf Akdere ise “Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Kahramankazan Şoförler Odası’nın ortaklaşa düzenlediği ilk yardım farkındalık eğitiminin başarılı geçmesi bizleri çok mutlu etti. Bu eğitimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ABB’YE TEŞEKKÜR 

Ankara Büyükşehir Belediyesine ilk yardım farkındalık eğitimi düzenlediği için teşekkür eden servis şoförleri ve yardımcı rehber personeller düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Büşra Atan (Okul Servis Aracı Rehber Personeli): “İlk yardım eğitimi benim için çok verimli geçti. Eğitmenler bizleri ilk yardım konularında bilgilendirdi.”

-Sadun Ercan (servis şoförü): “Benim için eğitim çok faydalı geçti. İlk yardım müdahalesini, yaralanmalarda yapılacak işleri öğrendik.”

-Ahmet Sümer (servis şoförü): “İlk yardım eğitimi benim için çok iyi geçti.Eğitmenler bizleri bilgilendirdi.”

-Yeşim Çetinkaya: “İlk yardım konularında bizlere gerekli olan konuları öğrendik. Bizler için çok faydalı bir eğitimdi.”

Program sonunda eğitime katılan servis şoförleri ve yardımcı rehber personele katılım belgesi verilirken servis araçlarına “Bu servis personeline ilk yardım farkındalık eğitimi verilmiştir” yazılı sticker yapıştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.