Serhat Oğuz: Üreterek büyüyeceğiz

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 26.01.2024 - 12:30, Güncelleme: 26.01.2024 - 12:30
 

Serhat Oğuz: Üreterek büyüyeceğiz

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, KASİAD (Kahramankazan Sanayici ve İşadamları Derneği) toplantısında iş dünyasının, siyasetçilerin ve sanayicilerin katılımıyla bir araya geldi.
Cumhuriyet Lezzet Dünyası'nda düzenlenen toplantıda, ilçedeki sanayi bölgesi, fabrikalar, iş imkanları ve işçilerle ilgili konular üzerinde istişarelerde bulunuldu. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, marka oluşturma, şirket kurma ve iş dünyasına sunduğu desteklerle bilinen bir isim olarak, iş adamlarını başarılarından dolayı takdir etti. Oğuz, iş adamlarının hareketliliği sayesinde şehrin gelişimine katkı sağlandığını vurgulayarak, "Kahramankazan'da işsizlik sorunu yok. Gelen herkesi fabrikalara yönlendiriyoruz ve bu desteği sizinle birlikte sağlıyoruz. Her zaman sanayicilerimizin yanındayız. Üreterek gelişecek, üreterek büyüyeceğiz" şeklinde konuştu. Toplantıda, iş dünyasının karşılaştığı sorunlar ve taleplere çözüm bulma çabaları da ele alındı. Başkan Oğuz, şehrin hızlı büyümesinin getirdiği zorluklara değinirken, özellikle sanayi bölgesinin gelişimi ve refahı için yapılan çalışmaları anlattı. Ayrıca, yolların durumu, konut eksikliği gibi önemli konular da masaya yatırıldı. Toplantıda, Kahramankazan'da gerçekleştirilen ve tüm Türkiye'de yankı uyandıran #EvimEvindir projesi de konuşulan konular arasındaydı. Depremzedelerin misafir edilmesi, barınma, temel ihtiyaçlar, eğitim ve psikolojik destek gibi konularda yapılan yardımların yanı sıra, belediyenin altyapı lisanslı KazanBel Net markası ve diğer yatırımlar da toplantının öne çıkan konuları arasında yer aldı.
Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, KASİAD (Kahramankazan Sanayici ve İşadamları Derneği) toplantısında iş dünyasının, siyasetçilerin ve sanayicilerin katılımıyla bir araya geldi.

Cumhuriyet Lezzet Dünyası'nda düzenlenen toplantıda, ilçedeki sanayi bölgesi, fabrikalar, iş imkanları ve işçilerle ilgili konular üzerinde istişarelerde bulunuldu. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, marka oluşturma, şirket kurma ve iş dünyasına sunduğu desteklerle bilinen bir isim olarak, iş adamlarını başarılarından dolayı takdir etti. Oğuz, iş adamlarının hareketliliği sayesinde şehrin gelişimine katkı sağlandığını vurgulayarak, "Kahramankazan'da işsizlik sorunu yok. Gelen herkesi fabrikalara yönlendiriyoruz ve bu desteği sizinle birlikte sağlıyoruz. Her zaman sanayicilerimizin yanındayız. Üreterek gelişecek, üreterek büyüyeceğiz" şeklinde konuştu.

Toplantıda, iş dünyasının karşılaştığı sorunlar ve taleplere çözüm bulma çabaları da ele alındı. Başkan Oğuz, şehrin hızlı büyümesinin getirdiği zorluklara değinirken, özellikle sanayi bölgesinin gelişimi ve refahı için yapılan çalışmaları anlattı. Ayrıca, yolların durumu, konut eksikliği gibi önemli konular da masaya yatırıldı.

Toplantıda, Kahramankazan'da gerçekleştirilen ve tüm Türkiye'de yankı uyandıran #EvimEvindir projesi de konuşulan konular arasındaydı. Depremzedelerin misafir edilmesi, barınma, temel ihtiyaçlar, eğitim ve psikolojik destek gibi konularda yapılan yardımların yanı sıra, belediyenin altyapı lisanslı KazanBel Net markası ve diğer yatırımlar da toplantının öne çıkan konuları arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.