Şeker-İş, 60. yaşını basın mensupları ile kutladı

Yerel 04.02.2023 - 13:24, Güncelleme: 04.02.2023 - 13:24
 

Şeker-İş, 60. yaşını basın mensupları ile kutladı

Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri (Şeker-İş) Sendikası 60. yaşında.
Yıldönümü, Ankara’da Şeker Anadolu Mutfağında düzenlenen programla ve basın mensuplarının katılımıyla kutlandı. Düzenlen programda konuşan Şeker-İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök, sendikanın 60. yılının çalışanlara, üyelere ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. Şeker-İş'in en önemli özelliğinin, şeffaf ve açık bir politika sergilemesi olduğunu belirten Gök, sendikanın daha iyi noktaya getirilmesi için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Konuşmanın ardından sendikanın kuruluş yılı, pasta kesilerek konuklara ikram edildi.
Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri (Şeker-İş) Sendikası 60. yaşında.

Yıldönümü, Ankara’da Şeker Anadolu Mutfağında düzenlenen programla ve basın mensuplarının katılımıyla kutlandı.

Düzenlen programda konuşan Şeker-İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök, sendikanın 60. yılının çalışanlara, üyelere ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Şeker-İş'in en önemli özelliğinin, şeffaf ve açık bir politika sergilemesi olduğunu belirten Gök, sendikanın daha iyi noktaya getirilmesi için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmanın ardından sendikanın kuruluş yılı, pasta kesilerek konuklara ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.