Sayokan’da Mamak 1 Numara

Spor Sahnesi 14.08.2023 - 11:51, Güncelleme: 14.08.2023 - 11:51
 

Sayokan’da Mamak 1 Numara

Başak Gençlik ve Spor Merkezi’nde Türkiye’nin en güçlü Alp ve Almilaları yetişiyor.
Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, gençlik merkezlerinde, spor kopleksleri ve tesislerinde her dalda verilen eğitimlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Dünyada tescillenmiş tek Türk Savaş Sanatı olan Sayokan’a ilgi ise her geçen gün artıyor. Başak Gençlik ve Spor Merkezi’nde açılan Sayokan kursunda eğitim alan gençler, bir spor branşının dışında milli değerleri yansıtan bir kültürü yakından öğrendikleri için Mamak Belediyesi’ne teşekkür etti. Sayokan kursları yaz ve kış sezonunda eğitimlere devam edecek. “Sayokan Savunma Sanatını Öğrenmeye Davet Ediyorum” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “ Bir ülkenin sanatı, sporu aynı zamanda o toplumun aynasıdır. Sayokan da bunlardan biri. Gençlerimizi, kültürümüzün temel dinamikleriyle harmanlanan Sayokan savunma sanatını öğrenmeye davet ediyorum” dedi.
Başak Gençlik ve Spor Merkezi’nde Türkiye’nin en güçlü Alp ve Almilaları yetişiyor.

Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, gençlik merkezlerinde, spor kopleksleri ve tesislerinde her dalda verilen eğitimlerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Dünyada tescillenmiş tek Türk Savaş Sanatı olan Sayokan’a ilgi ise her geçen gün artıyor. Başak Gençlik ve Spor Merkezi’nde açılan Sayokan kursunda eğitim alan gençler, bir spor branşının dışında milli değerleri yansıtan bir kültürü yakından öğrendikleri için Mamak Belediyesi’ne teşekkür etti. Sayokan kursları yaz ve kış sezonunda eğitimlere devam edecek.

Sayokan Savunma Sanatını Öğrenmeye Davet Ediyorum”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “ Bir ülkenin sanatı, sporu aynı zamanda o toplumun aynasıdır. Sayokan da bunlardan biri. Gençlerimizi, kültürümüzün temel dinamikleriyle harmanlanan Sayokan savunma sanatını öğrenmeye davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.