Saygı Öztürk, son kitabıyla “Cehennemi Yaşadım” dedirtiyor!

Kültür-Sanat 07.12.2022 - 23:34, Güncelleme: 07.12.2022 - 23:34
 

Saygı Öztürk, son kitabıyla “Cehennemi Yaşadım” dedirtiyor!

Araştırmacı gazeteci-yazar Saygı Öztürk, “Cehennemi Yaşadım” adlı son kitabıyla, kaçırılan asker ve polislerimizin şehit edildiği Gara zindanında yaşananların perde arkasını aktarıyor.
ANKHABER Yazdığı her kitap ile kamuoyunun ilgisini çeken, takdirini kazanan araştırmacı gazeteci-yazar Saygı Öztürk, okuyanı sarsan yeni bir kitap ile karşımızda. Öztürk, “Cehennemi Yaşadım’ adlı son kitabıyla, kaçırılan asker ve polislerimizin şehit edildiği Gara zindanında yaşananların perde arkasını anlatıyor. Kitap, kahramanların son dakikaya kadar direnişlerini, işkencelerden kurtulanların gerçek yaşam öyküsünü aktarıyor. 216 sayfadan oluşan eser, Doğan Kitap yayınları arasında raflardaki yerini aldı. SORULAR VE CEVAPLAR… Saygı Öztürk kitabında, okuyucunun merak ettiği şu sorulara cevap arıyor ve buluyor: - Terör örgütünün kaçırdığı asker ve polislerimiz zindanda neler yaşadı? - Evlatlarını kurtarmak isteyen aileler niçin dağ bayır dolaştı, kimlere ulaştı? - Terör zindanındakiler gönderdikleri ilk ve son mektuplarında neler yazdılar? - Niçin sitem ettiler, devletten ve ailelerinden neler istediler? - Gara’daki vatandaşlarımızı kurtarma operasyonu nasıl hazırlandı? - Güneşi, rüzgârı, gündüzü niçin unuttular; altı yıl sonra öldürülme emrini kim verdi? - Zindanın yakalanan sözde gardiyanları ifadelerinde ne söylediler? - Terörist zindanlarında yapılan işkenceleri yaşayanlar nasıl anlattı? - Kurtarılan kaymakam, asker, polis ve korucubaşları bu kitap için neler anlattı?
Araştırmacı gazeteci-yazar Saygı Öztürk, “Cehennemi Yaşadım” adlı son kitabıyla, kaçırılan asker ve polislerimizin şehit edildiği Gara zindanında yaşananların perde arkasını aktarıyor.

ANKHABER

Yazdığı her kitap ile kamuoyunun ilgisini çeken, takdirini kazanan araştırmacı gazeteci-yazar Saygı Öztürk, okuyanı sarsan yeni bir kitap ile karşımızda.

Öztürk, “Cehennemi Yaşadım’ adlı son kitabıyla, kaçırılan asker ve polislerimizin şehit edildiği Gara zindanında yaşananların perde arkasını anlatıyor.

Kitap, kahramanların son dakikaya kadar direnişlerini, işkencelerden kurtulanların gerçek yaşam öyküsünü aktarıyor.

216 sayfadan oluşan eser, Doğan Kitap yayınları arasında raflardaki yerini aldı.

SORULAR VE CEVAPLAR…

Saygı Öztürk kitabında, okuyucunun merak ettiği şu sorulara cevap arıyor ve buluyor:

- Terör örgütünün kaçırdığı asker ve polislerimiz zindanda neler yaşadı?

- Evlatlarını kurtarmak isteyen aileler niçin dağ bayır dolaştı, kimlere ulaştı?

- Terör zindanındakiler gönderdikleri ilk ve son mektuplarında neler yazdılar?

- Niçin sitem ettiler, devletten ve ailelerinden neler istediler?

- Gara’daki vatandaşlarımızı kurtarma operasyonu nasıl hazırlandı?

- Güneşi, rüzgârı, gündüzü niçin unuttular; altı yıl sonra öldürülme emrini kim verdi?

- Zindanın yakalanan sözde gardiyanları ifadelerinde ne söylediler?

- Terörist zindanlarında yapılan işkenceleri yaşayanlar nasıl anlattı?

- Kurtarılan kaymakam, asker, polis ve korucubaşları bu kitap için neler anlattı?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.