Satranç Turnuvası

Spor Sahnesi 12.12.2022 - 11:43, Güncelleme: 12.12.2022 - 11:43
 

Satranç Turnuvası

Birçok alanda turnuvaya ev sahipliği yapan Mamak Belediyesi, tesisleri ile her türlü sporun ve sporcunun yanında…
Ankara Üniversitesi Zeka Sporları Topluluğu, Mamak’ta Satranç Turnuvası düzenledi. 75. Yıl Amfi Tiyatro’da düzenlenen satranç turnuvasında satranç tutkunları hamleleri ile birbirlerini zorladı. Zeka rekabetinde dereceye giren yarışmacılar, spor giyim mağazası hediye çeki ile  ödüllendirildi. “Turnuvalara Ev Sahipliği Yapmaya Devam Edeceğiz” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Çalışmalarımızı ilk günkü aşkla ve heyecanla sürdürmeye devam ediyoruz. Mamak’ta tesislerimizde turnuvaların düzenlenmesi bizi mutlu ediyor. İnşallah bundan sonra da hep güzel turnuvalarla anılmaya devam edeceğiz. Daha güzel yarınlar bizleri bekliyor” diye konuştu.
Birçok alanda turnuvaya ev sahipliği yapan Mamak Belediyesi, tesisleri ile her türlü sporun ve sporcunun yanında…

Ankara Üniversitesi Zeka Sporları Topluluğu, Mamak’ta Satranç Turnuvası düzenledi.

75. Yıl Amfi Tiyatro’da düzenlenen satranç turnuvasında satranç tutkunları hamleleri ile birbirlerini zorladı. Zeka rekabetinde dereceye giren yarışmacılar, spor giyim mağazası hediye çeki ile  ödüllendirildi.

“Turnuvalara Ev Sahipliği Yapmaya Devam Edeceğiz”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Çalışmalarımızı ilk günkü aşkla ve heyecanla sürdürmeye devam ediyoruz. Mamak’ta tesislerimizde turnuvaların düzenlenmesi bizi mutlu ediyor. İnşallah bundan sonra da hep güzel turnuvalarla anılmaya devam edeceğiz. Daha güzel yarınlar bizleri bekliyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.