ŞANLIURFA PLATFORMU’NUN“MESLEĞİNDE EN İYİLER” ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Güncel 25.12.2022 - 11:10, Güncelleme: 25.12.2022 - 11:10
 

ŞANLIURFA PLATFORMU’NUN“MESLEĞİNDE EN İYİLER” ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

ANKHABER Merkezi Ankara’da bulunan Şanlıurfa Platformu’nun geleneksel olarak düzenlediği “Mesleğinde En İyiler” ödül töreninin altıncısı Ankara’da yapıldı.
  Tören; bakan, milletvekili, belediye başkanı, bürokrat, işadamı, medya mensupları ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti. Törende siyaset, iş dünyası, spor, bürokrasi ve medya camiasından başarılı isimler buluştu. 32 ilde temsilciliği bulunan Şanlıurfa Platformu Genel Başkanı Habip Çadırcı yaptığı açıklamada; “Ülkemizin gündeminde öne çıkan ve yurdumuzun dört bir tarafından gelen tekliflerin değerlendirilerek belirlendiği, ülkemize, milletimize, hizmet eden, kendi dallarında başarılı olan değerli şahsiyetlerimizi onore etmek, yaptıklarını takdir ederek ve çok daha güzel işlerin yapılmasını teşvik etmek amacıyla bu ödül törenleri düzenlemekteyiz” dedi. BU YIL ÖDÜL ALANLARDAN BAZI İSİMLER Prof. Dr. Veysel Eroğlu Bakan Doç. Dr. M. İlker Haktankaçmaz Vali Mehmet Kuş  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Akçakale Belediye Başkanı Lütfi Aydın SGK Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Akif Nacar Havelsan Genel Müdürü Kudret Doğandemir  TRT-Ydk Kurulu Başkanı Mahmut Adil Savaş EPDK – Daire Başkanı Prof. Dr. M. Ali Çullu Harran Üniversitesi Ziraat Fak. Dekanı Dr. Yusuf Kalkışım Başhekim Enes Polat TRT Haber Koord. Yardımcısı Sermin Baysal Ata TRT Ana Haber Sunucusu  Hakan Şancı Show Tv- Yapımcı-Sunucu Kanal Urfa  İlker Hoşhan  Kanal D   Tuba Nergiz  Tivi 6 Program Yapımcısı Aşık Maksut Koca (Feryadi) Halk Ozanı Bekir  Aktürk Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı  Abdurrezak Demir ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Ergün Karakapıcı Eğitimci Ferhan Ademhan İşadamı Bedirhan Gökçe Şiir Yorumcusu-Radyo Tv Programcısı Bilal Çiloğlu Judo Dünya Şampiyonu Deniz Şükrüoğlu Jimnastik Balkan Şampiyonu İlke Özyüksel Pentatlon Dünya Şampiyonu Yunus Emre Attar Türkiye Taekwondo Üçüncüsü Dr. Gülbaran Meral Holistik Yaşam Koçu Şeyhmus Mehmet Dolaş İşadamı Emine Çakmak Girişimci İş Kadını
ANKHABER Merkezi Ankara’da bulunan Şanlıurfa Platformu’nun geleneksel olarak düzenlediği “Mesleğinde En İyiler” ödül töreninin altıncısı Ankara’da yapıldı.

 

Tören; bakan, milletvekili, belediye başkanı, bürokrat, işadamı, medya mensupları ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Törende siyaset, iş dünyası, spor, bürokrasi ve medya camiasından başarılı isimler buluştu.

32 ilde temsilciliği bulunan Şanlıurfa Platformu Genel Başkanı Habip Çadırcı yaptığı açıklamada; “Ülkemizin gündeminde öne çıkan ve yurdumuzun dört bir tarafından gelen tekliflerin değerlendirilerek belirlendiği, ülkemize, milletimize, hizmet eden, kendi dallarında başarılı olan değerli şahsiyetlerimizi onore etmek, yaptıklarını takdir ederek ve çok daha güzel işlerin yapılmasını teşvik etmek amacıyla bu ödül törenleri düzenlemekteyiz” dedi.

BU YIL ÖDÜL ALANLARDAN BAZI İSİMLER

Prof. Dr. Veysel Eroğlu Bakan

Doç. Dr. M. İlker Haktankaçmaz Vali

Mehmet Kuş  Eyyübiye Belediye Başkanı

Mehmet Yalçınkaya Akçakale Belediye Başkanı

Lütfi Aydın SGK Başkan Yardımcısı

Dr. Mehmet Akif Nacar Havelsan Genel Müdürü

Kudret Doğandemir  TRT-Ydk Kurulu Başkanı

Mahmut Adil Savaş EPDK – Daire Başkanı

Prof. Dr. M. Ali Çullu Harran Üniversitesi Ziraat Fak. Dekanı

Dr. Yusuf Kalkışım Başhekim

Enes Polat TRT Haber Koord. Yardımcısı

Sermin Baysal Ata TRT Ana Haber Sunucusu

 Hakan Şancı Show Tv- Yapımcı-Sunucu Kanal Urfa

 İlker Hoşhan  Kanal D 

 Tuba Nergiz  Tivi 6 Program Yapımcısı

Aşık Maksut Koca (Feryadi) Halk Ozanı

Bekir  Aktürk Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı

 Abdurrezak Demir ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı

Ergün Karakapıcı Eğitimci

Ferhan Ademhan İşadamı

Bedirhan Gökçe Şiir Yorumcusu-Radyo Tv Programcısı

Bilal Çiloğlu Judo Dünya Şampiyonu

Deniz Şükrüoğlu Jimnastik Balkan Şampiyonu

İlke Özyüksel Pentatlon Dünya Şampiyonu

Yunus Emre Attar Türkiye Taekwondo Üçüncüsü

Dr. Gülbaran Meral Holistik Yaşam Koçu

Şeyhmus Mehmet Dolaş İşadamı

Emine Çakmak Girişimci İş Kadını

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.