SAKÜDER'den 2023'e Merhaba Küçük İşler Resim Sergisi

Kültür-Sanat 05.01.2023 - 11:17, Güncelleme: 05.01.2023 - 11:17
 

SAKÜDER'den 2023'e Merhaba Küçük İşler Resim Sergisi

Sema KUMRULU Uluslararası Sanat ve Sanatçılar Topluluğu Kültür Derneği SAKÜDER Akademi'nin ''2023'e Merhaba Küçük İşler'' resim sergisi gerçekleşti.
SAKÜDER Sanat Galerisi'ndeki sergi, çok sayıda sanatçı ve sanatsever katılımı ile SAKÜDER Akademi Bölümü Ressam, Piyanist Güneş Abbas ve öğrencilerinin sunmuş olduğu piyano resitali eşliğinde açıldı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Ayvalık, İran, Rusya ve Azerbaycan'dan olmak üzere 40 ressam 120 eseri sergileniyor. Sergide; Rahim Mammadov, Nur Gökbulut, İmren Erşen, Nurtaç Özler, Erkan Geniş, Ayşe Sandalcı, Ayla Gürkan Saraçlı, Berrin İçmeli Korucu, Birsen Kumcu, Deniz Yazar, Dilek Ünal, Egemen Eşgi, Erdal Bölükbaşı, Esra Ece Alay, Evren Mumcu, Fatemeh Rasi, Feride Dede, Feride Özşakacı, Güneş Abbas, Gülten İncir, Günnur Şanlı, Helin Elena Medvedeva, Maryam Sanaei, Masoumeh Salimi, Mahdis Mehrivar Garehdarvishlou, Mehmet Kapçak, Melek Yılmaz, Nazlı Er, Nebiye Elmas, Nuray Yıldırım, Nurşin Erçetin, Olga Vedyagina, Pervin Demircan, Samira Taghavi, Sema Çelepçıkay, Sevinç Seles, Yasemin Özdemir ve Zehra Çiğdemgül eserleriyle yer aldı. SAKÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eser, serginin 23 0cak 2023 tarihine kadar sanatseverlere açık olacağını duyurarak, ''Yeni yılda yüzünüzden gülücükler, gönlünüzden sevgiler eksik olmasın. Yeni yılınızın sanat dolu geçmesini dileriz. Bu vesile ile her sanatseverin evinde yeni yıl hediyeniz bir sanat eseri olsun dileğiyle sergideki eserlerimiz satışa açık olup, beğendiğiniz eseri satın alarak kendinizi ödüllendirmenizi diliyoruz. Ankara'da bu güzel sergiyi sanatseverlerin beğenisine sunmaktan büyük mutluluk duymaktayız. SAKÜDER ressamın, fırçası, yazarın kalemi, müziğin sesi kısaca sanatçının çığlığı olmaya devam edecektir'' dedi. ''Küçük İşler Sergisi'' 23 Ocak 2023 tarihine kadar izlenebilir. Sağlık ve sanatla kalalım.
Sema KUMRULU Uluslararası Sanat ve Sanatçılar Topluluğu Kültür Derneği SAKÜDER Akademi'nin ''2023'e Merhaba Küçük İşler'' resim sergisi gerçekleşti.

SAKÜDER Sanat Galerisi'ndeki sergi, çok sayıda sanatçı ve sanatsever katılımı ile SAKÜDER Akademi Bölümü Ressam, Piyanist Güneş Abbas ve öğrencilerinin sunmuş olduğu piyano resitali eşliğinde açıldı.

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Ayvalık, İran, Rusya ve Azerbaycan'dan olmak üzere 40 ressam 120 eseri sergileniyor.

Sergide; Rahim Mammadov, Nur Gökbulut, İmren Erşen, Nurtaç Özler, Erkan Geniş, Ayşe Sandalcı, Ayla Gürkan Saraçlı, Berrin İçmeli Korucu, Birsen Kumcu, Deniz Yazar, Dilek Ünal, Egemen Eşgi, Erdal Bölükbaşı, Esra Ece Alay, Evren Mumcu, Fatemeh Rasi, Feride Dede, Feride Özşakacı, Güneş Abbas, Gülten İncir, Günnur Şanlı, Helin Elena Medvedeva, Maryam Sanaei, Masoumeh Salimi, Mahdis Mehrivar Garehdarvishlou, Mehmet Kapçak, Melek Yılmaz, Nazlı Er, Nebiye Elmas, Nuray Yıldırım, Nurşin Erçetin, Olga Vedyagina, Pervin Demircan, Samira Taghavi, Sema Çelepçıkay, Sevinç Seles, Yasemin Özdemir ve Zehra Çiğdemgül eserleriyle yer aldı.

SAKÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eser, serginin 23 0cak 2023 tarihine kadar sanatseverlere açık olacağını duyurarak, ''Yeni yılda yüzünüzden gülücükler, gönlünüzden sevgiler eksik olmasın. Yeni yılınızın sanat dolu geçmesini dileriz. Bu vesile ile her sanatseverin evinde yeni yıl hediyeniz bir sanat eseri olsun dileğiyle sergideki eserlerimiz satışa açık olup, beğendiğiniz eseri satın alarak kendinizi ödüllendirmenizi diliyoruz. Ankara'da bu güzel sergiyi sanatseverlerin beğenisine sunmaktan büyük mutluluk duymaktayız. SAKÜDER ressamın, fırçası, yazarın kalemi, müziğin sesi kısaca sanatçının çığlığı olmaya devam edecektir'' dedi.

''Küçük İşler Sergisi'' 23 Ocak 2023 tarihine kadar izlenebilir.

Sağlık ve sanatla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.