Şair Salim Akdoğan’ın ‘Dar Geldin Bana Ankara’ şiiri bestelendi

Kültür-Sanat 03.09.2022 - 22:06, Güncelleme: 03.09.2022 - 22:06
 

Şair Salim Akdoğan’ın ‘Dar Geldin Bana Ankara’ şiiri bestelendi

Şair Salim Akdoğan’ın bir şiiri daha bestelendi. Bestelenen son eserinin adı: ‘Dar Geldin Bana Ankara’ şiiri...
ANKHABER /  Sağlık Bakanlığı emekli mensuplarından şair Salim Akdoğan’in bir şiiri daha beslenerek yorumlandı. MY Yapım adına Metin Poyraz Yılmaz tarafından bestelenen Dar Geldin Bana Ankara adlı şiir, şair Salim Akdoğan’ın yazdığı sözlerden oluşuyor. Daha önce başka şiirleri de bestelenen Salim Akdoğan, besteci Metin Yılmaz Poyraz’a teşekkür ederken Poyraz da Akdoğan için “Değerli abim, can dostum, güzel yürekli insan Salim Akdoğan’ın şiiri çok duygulu. Güzel bir düzenlemeyle MY Sanat Stüdyosunda hazırladığımız bu in dinleyicisi bol olsun” paylaşımında bulundu.
Şair Salim Akdoğan’ın bir şiiri daha bestelendi. Bestelenen son eserinin adı: ‘Dar Geldin Bana Ankara’ şiiri...

ANKHABER / 

Sağlık Bakanlığı emekli mensuplarından şair Salim Akdoğan’in bir şiiri daha beslenerek yorumlandı.

MY Yapım adına Metin Poyraz Yılmaz tarafından bestelenen Dar Geldin Bana Ankara adlı şiir, şair Salim Akdoğan’ın yazdığı sözlerden oluşuyor.

Daha önce başka şiirleri de bestelenen Salim Akdoğan, besteci Metin Yılmaz Poyraz’a teşekkür ederken Poyraz da Akdoğan için “Değerli abim, can dostum, güzel yürekli insan Salim Akdoğan’ın şiiri çok duygulu. Güzel bir düzenlemeyle MY Sanat Stüdyosunda hazırladığımız bu in dinleyicisi bol olsun” paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.