Şahram Mahdavi'nin “Erdebil’in Renkleri” Resim Sergisi Emin Antik’te açılıyor

Kültür-Sanat 02.03.2023 - 11:01, Güncelleme: 02.03.2023 - 11:01
 

Şahram Mahdavi'nin “Erdebil’in Renkleri” Resim Sergisi Emin Antik’te açılıyor

Açılış 4 Mart 2023 Cumartesi saat 14.00’te gerçekleştirilecek.
ANKHABER İran Erdebil Türklerinden Ressam Şahram Mahdavi'nin "Erdebil’in Renkleri" Resim Sergisi için açılış heyecanı yaşanıyor. Ankara Kalesi’ndeki Emin Antik Sanat Merkezi’nde 4 Mart 2023 Cumartesi saat 14.00’te gerçekleştirilecek açılış için Merkezden yapılan açıklamada tüm sanatseverler açılışa davet edildi. Açıklama şöyle: “İran Erdebil Türklerinden Ressam Şahram Mahdavi'nin "Erdebil’in Renkleri" Resim Sergisi 4 Mart 2023 Cumartesi saat 14.00 de açılışında siz değerli sanatsever dostlarımızın katılımından onur duyarız... Ülkemizdeki deprem felaketi hüznü gölgesinde  hayatını kaybeden depremzedelere Allah’tan rahmet, yaralı hastalara acil şifalar dileriz... Yürüme engelli ressamımız Şahram Mahdavi birçok ülkede sergi açan, Dubai, ABD, İngiltere, Hollanda, Malta, Almanya, Rusya, Ukrayna, Yunanistan, Mısır, Katar, Fransa, Polonya'da sergiler açtı. Ülkemizde çok sevilen ve koleksiyonlara giren sanatçı yeni güzel eserleri ile bizimle birlikte olacak. Tüm sanatseverler açılışa ve sergiyi görmeye davetlidir.”
Açılış 4 Mart 2023 Cumartesi saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

ANKHABER

İran Erdebil Türklerinden Ressam Şahram Mahdavi'nin "Erdebil’in Renkleri" Resim Sergisi için açılış heyecanı yaşanıyor.

Ankara Kalesi’ndeki Emin Antik Sanat Merkezi’nde 4 Mart 2023 Cumartesi saat 14.00’te gerçekleştirilecek açılış için Merkezden yapılan açıklamada tüm sanatseverler açılışa davet edildi.

Açıklama şöyle:

“İran Erdebil Türklerinden Ressam Şahram Mahdavi'nin "Erdebil’in Renkleri" Resim Sergisi 4 Mart 2023 Cumartesi saat 14.00 de açılışında siz değerli sanatsever dostlarımızın katılımından onur duyarız...

Ülkemizdeki deprem felaketi hüznü gölgesinde

 hayatını kaybeden depremzedelere Allah’tan rahmet, yaralı hastalara acil şifalar dileriz...

Yürüme engelli ressamımız Şahram Mahdavi birçok ülkede sergi açan, Dubai, ABD, İngiltere, Hollanda, Malta, Almanya, Rusya, Ukrayna, Yunanistan, Mısır, Katar, Fransa, Polonya'da sergiler açtı. Ülkemizde çok sevilen ve koleksiyonlara giren sanatçı yeni güzel eserleri ile bizimle birlikte olacak. Tüm sanatseverler açılışa ve sergiyi görmeye davetlidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.