Sabri Öztürk’ün ‘Renklerin Türküsü’ sergisi Emin Antik Sanat Merkezinde

Kültür-Sanat 03.07.2022 - 08:46, Güncelleme: 03.07.2022 - 08:46
 

Sabri Öztürk’ün ‘Renklerin Türküsü’ sergisi Emin Antik Sanat Merkezinde

Giresun Milletvekili, ressam, avukat Sabri Öztürk’ün ‘Renklerin Türküsü’ konulu resim sergisi Emin Antik Sanat Merkezi’nde açıldı.
ANKHABER Başkent Ankara’nın en önemli kültür / sanat merkezlerinden birinde sanatseverlerle buluşan serginin açılışına; Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev, Müsteşar Aybek Akayev, Ankara eski milletvekillerinden AKK Danışma Kurulu Üyesi ve Kale Meclisi Başkanı Şevket Bülent Yahnici, ABB Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş, TÜRKSOY Azerbaycan Temsilcisi Elçin Gaffarlı, Türkiye Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu, bankacı Ufuk Nejat Yaşar, TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Çiftçi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlerinden Sefer Akkaya, Büyükelçi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Yeni Dünya Vakfı Başkanı Ali Toköz ve yönetim kurulu üyeleri, mimar Kadri Atabaş, albay Şenol Zümrüt ile kalabalık bir sanatsever topluluğu katıldı. Sergi, 20 Temmuz 2022 tarihine kadar Başkentli sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak.  
Giresun Milletvekili, ressam, avukat Sabri Öztürk’ün ‘Renklerin Türküsü’ konulu resim sergisi Emin Antik Sanat Merkezi’nde açıldı.

ANKHABER

Başkent Ankara’nın en önemli kültür / sanat merkezlerinden birinde sanatseverlerle buluşan serginin açılışına; Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev, Müsteşar Aybek Akayev, Ankara eski milletvekillerinden AKK Danışma Kurulu Üyesi ve Kale Meclisi Başkanı Şevket Bülent Yahnici, ABB Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş, TÜRKSOY Azerbaycan Temsilcisi Elçin Gaffarlı, Türkiye Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu, bankacı Ufuk Nejat Yaşar, TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Çiftçi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlerinden Sefer Akkaya, Büyükelçi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Yeni Dünya Vakfı Başkanı Ali Toköz ve yönetim kurulu üyeleri, mimar Kadri Atabaş, albay Şenol Zümrüt ile kalabalık bir sanatsever topluluğu katıldı.

Sergi, 20 Temmuz 2022 tarihine kadar Başkentli sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.