Rıfat Çakır’a ‘Asrın Sunucusu’ Ödülü

Kültür-Sanat 27.11.2022 - 08:46, Güncelleme: 27.11.2022 - 08:46
 

Rıfat Çakır’a ‘Asrın Sunucusu’ Ödülü

Gazetemiz yazarlarından ünlü sunucu Rıfat Çakır’a “Asrın Sunucusu” Ödülü takdim edildi.
ANKHABER Önemli ve özel programların, etkinliklerin aranan sunucusu, yarışma programlarının şampiyonu, gezip gördüğü ülke sayısın çetele tutulamaz hal alan, Yozgat başta olmak üzere Türkiye kültür/sanat ve folklorunun gönüllü temsilcisi, kalem/kelam erbabı gazetemiz yazarlarından Rıfat Çakır’a “Asrın Sunucusu” Ödülü takdim edildi. Rıfat Çakır, İçanadolu Birliği tarafından verilen ödül ile ilgili değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı: GENİŞ KATILIM HUZURUNDA “Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Okuyucu,  Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Farmakoloji ve Toksikoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Bilgili, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Müjdat Kayayerli, Hocaların Hocası Yılın Öğretmeni Sultan Özateş, Yabanlu Türkmen Oymakları Genel Başkanı Elmas Yağmur, Başkent Anadolu Platformu Genel Koordinatörü Meral Asiller, Ankara Meclisi Genel Koordinatörü Arzu Çağlar, TSE Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Yazar, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Kurulu Başkanı Nurettin Konaklı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı E.Müsteşarı İsmet Bora Binatlı, THM Sanatçısı Efsane Ses Mine Kuş, Makedonya Kültür Ataşesi Şakir İlyasoğulları, Ahi Evran İş Adamları Derneği Genel Başkanı Ercan Akyüz, Ahi Bektaş Platformu Genel Başkanı Hasan Akgül, Eğitim Hak Sendikaları Konfederasyonu GenelBaşkanı Ayhan Çivi, Cumhurbaşkanlığı Personel Temsilcisi, Proje Koordinatörü Leyla Mumcu, İçanadolu Birliği Genel Başkanı. İsmet Taş, Genel Başkan Yardımcıları Hafize Şahiner, Ayşegül Can, Erol Ersoy, bilgi ve kültürlerine hayran olduğum kadim dostlarım İsmail Demir, Harun Dere, Kars Ardahan Iğdır Serhatlılar Federasyonu Genel Başkanı Yavuz Eger, Kırıkkaleliler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya, Kırşehirli Dernekler Genel Başkanı Orhan Aydın, Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Genel Başkanı Durak Turan Düz, Sendika Başkanı Mustafa Kır, Basın Duayenlerimiz Ünal Yılmaz, Fatih Bacak, Edebiyat ve Sanat Duayeni Cafer Türkseven gibi hepsi birbirinden kıymetli değerlerin elinden ömrümde aldığım ve alabileceğim en güzel ödülü aldım. TÜRK BAYRAĞI TAKDİMİ Akademisyenlerimiz, Siyasilerimiz, Sendika Başkanları, STK Yöneticileri, Teknokrat, Bürokrat, Yargı, Basın ve İş Dünyasından onlarca değerin huzurunda verilen bu ödülün gururunu tarifte güçlük çekiyorum. Hele de Dünyanın en güzel öğretmeni Sultan Özateş’in kendi el işlemeleriyle donatıp, dualarla süslediği ve yüreği kadar güzel çiçekler eşliğinde takdim ettiği Türk Bayrağını nasıl anlatırım bilemiyorum. ‘HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’ Dünyanın en kibar insanları ve en asil değerlerinden teşkil İçanadolu Bürokratlar Birliğinin Zarif Başkanı İsmet Taş’a ve hepsi birbirinden nezaket abidesi Yönetim Kurullarına gönüller dolusu teşekkürlerimi sunuyorum.”
Gazetemiz yazarlarından ünlü sunucu Rıfat Çakır’a “Asrın Sunucusu” Ödülü takdim edildi.

ANKHABER

Önemli ve özel programların, etkinliklerin aranan sunucusu, yarışma programlarının şampiyonu, gezip gördüğü ülke sayısın çetele tutulamaz hal alan, Yozgat başta olmak üzere Türkiye kültür/sanat ve folklorunun gönüllü temsilcisi, kalem/kelam erbabı gazetemiz yazarlarından Rıfat Çakır’a “Asrın Sunucusu” Ödülü takdim edildi.

Rıfat Çakır, İçanadolu Birliği tarafından verilen ödül ile ilgili değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

GENİŞ KATILIM HUZURUNDA

“Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Okuyucu,  Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Farmakoloji ve Toksikoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Bilgili, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Müjdat Kayayerli, Hocaların Hocası Yılın Öğretmeni Sultan Özateş, Yabanlu Türkmen Oymakları Genel Başkanı Elmas Yağmur, Başkent Anadolu Platformu Genel Koordinatörü Meral Asiller, Ankara Meclisi Genel Koordinatörü Arzu Çağlar, TSE Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Yazar, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Kurulu Başkanı Nurettin Konaklı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı E.Müsteşarı İsmet Bora Binatlı, THM Sanatçısı Efsane Ses Mine Kuş, Makedonya Kültür Ataşesi Şakir İlyasoğulları, Ahi Evran İş Adamları Derneği Genel Başkanı Ercan Akyüz, Ahi Bektaş Platformu Genel Başkanı Hasan Akgül, Eğitim Hak Sendikaları Konfederasyonu GenelBaşkanı Ayhan Çivi, Cumhurbaşkanlığı Personel Temsilcisi, Proje Koordinatörü Leyla Mumcu, İçanadolu Birliği Genel Başkanı. İsmet Taş, Genel Başkan Yardımcıları Hafize Şahiner, Ayşegül Can, Erol Ersoy, bilgi ve kültürlerine hayran olduğum kadim dostlarım İsmail Demir, Harun Dere, Kars Ardahan Iğdır Serhatlılar Federasyonu Genel Başkanı Yavuz Eger, Kırıkkaleliler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya, Kırşehirli Dernekler Genel Başkanı Orhan Aydın, Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Genel Başkanı Durak Turan Düz, Sendika Başkanı Mustafa Kır, Basın Duayenlerimiz Ünal Yılmaz, Fatih Bacak, Edebiyat ve Sanat Duayeni Cafer Türkseven gibi hepsi birbirinden kıymetli değerlerin elinden ömrümde aldığım ve alabileceğim en güzel ödülü aldım.

TÜRK BAYRAĞI TAKDİMİ

Akademisyenlerimiz, Siyasilerimiz, Sendika Başkanları, STK Yöneticileri, Teknokrat, Bürokrat, Yargı, Basın ve İş Dünyasından onlarca değerin huzurunda verilen bu ödülün gururunu tarifte güçlük çekiyorum. Hele de Dünyanın en güzel öğretmeni Sultan Özateş’in kendi el işlemeleriyle donatıp, dualarla süslediği ve yüreği kadar güzel çiçekler eşliğinde takdim ettiği Türk Bayrağını nasıl anlatırım bilemiyorum.

‘HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Dünyanın en kibar insanları ve en asil değerlerinden teşkil İçanadolu Bürokratlar Birliğinin Zarif Başkanı İsmet Taş’a ve hepsi birbirinden nezaket abidesi Yönetim Kurullarına gönüller dolusu teşekkürlerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.