Ressam Sema Erdoğan’dan ‘Kalbin Masumiyeti’ Resim Sergisi

Kültür-Sanat 29.11.2022 - 10:55, Güncelleme: 29.11.2022 - 10:55
 

Ressam Sema Erdoğan’dan ‘Kalbin Masumiyeti’ Resim Sergisi

Sema KUMRULU / Ankara Kalesi'nde bulunan Ata Sanat Galerisi'nde, Ressam Sema Erdoğan'ın ''Kalbin Masumiyeti'' resim sergisi, 19 Kasım 2022 tarihinde sanatseverlerle buluştu.
Kahramanmaraşlı Ressam Sema Erdoğan'ın resim tutkusu ilkokul yıllarına dayanıyor. Onu ilk keşfeden öğretmeni Ahmet Kurucuoğlu; ailesinden Güzel Sanatlar Fakültesine gönderilmesini istemiş. Lise yıllarında ise resim öğretmeni Ressam Sevgi Yüceler'den çok destek görmüş. Üniversiteyi Ankara'da bitiren Erdoğan, 20 yıl öğretmenlik yaptı. Bu süre içinde resme olan tutkusu devam etti. Ressamımız hiperrealist akımı benimseyerek çalışmalarını sürdürüyor. Daha çok kadın ve çocuk figürlerini resmediyor. Yağlı boya, soft pastel, sulu boya ve akrilik çalışmalar yapıyor. Kahramanmaraş ve Ankara'da olmak üzere dört kişisel sergi açan sanatçı, yurt içi ve yurt dışında 70'e yakın karma sergi ve sosyal sorumluluk projelerine katıldı. Resimleri çeşitli koleksiyonlarda yer alan Erdoğan, yurt içi ve yurt dışında ödül sahibi. Aynı zamanda Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği  (GESAM)  üyesi olan Erdoğan, çalışmalarını Ankara'da kendi atölyesinde sürdürüyor. Ressam Sema Erdoğan'ın 19 Kasım 2022 tarihinde, Ata Sanat Galerisi'nde açmış olduğu ''Kalbin Masumiyeti'' resim sergisi 30 Kasım Çarşamba gününe kadar izlenebilir. Topluma sadece sanatı ile değil, yaşantısı, insan ilişkileri ile de örnek olan sevgili adaşım Sema Erdoğan'ı kutluyorum. Sağlık ve sanatla kalalım.
Sema KUMRULU / Ankara Kalesi'nde bulunan Ata Sanat Galerisi'nde, Ressam Sema Erdoğan'ın ''Kalbin Masumiyeti'' resim sergisi, 19 Kasım 2022 tarihinde sanatseverlerle buluştu.

Kahramanmaraşlı Ressam Sema Erdoğan'ın resim tutkusu ilkokul yıllarına dayanıyor. Onu ilk keşfeden öğretmeni Ahmet Kurucuoğlu; ailesinden Güzel Sanatlar Fakültesine gönderilmesini istemiş. Lise yıllarında ise resim öğretmeni Ressam Sevgi Yüceler'den çok destek görmüş.

Üniversiteyi Ankara'da bitiren Erdoğan, 20 yıl öğretmenlik yaptı. Bu süre içinde resme olan tutkusu devam etti.

Ressamımız hiperrealist akımı benimseyerek çalışmalarını sürdürüyor. Daha çok kadın ve çocuk figürlerini resmediyor. Yağlı boya, soft pastel, sulu boya ve akrilik çalışmalar yapıyor.

Kahramanmaraş ve Ankara'da olmak üzere dört kişisel sergi açan sanatçı, yurt içi ve yurt dışında 70'e yakın karma sergi ve sosyal sorumluluk projelerine katıldı. Resimleri çeşitli koleksiyonlarda yer alan Erdoğan, yurt içi ve yurt dışında ödül sahibi. Aynı zamanda Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği  (GESAM)  üyesi olan Erdoğan, çalışmalarını Ankara'da kendi atölyesinde sürdürüyor.

Ressam Sema Erdoğan'ın 19 Kasım 2022 tarihinde, Ata Sanat Galerisi'nde açmış olduğu ''Kalbin Masumiyeti'' resim sergisi 30 Kasım Çarşamba gününe kadar izlenebilir.

Topluma sadece sanatı ile değil, yaşantısı, insan ilişkileri ile de örnek olan sevgili adaşım Sema Erdoğan'ı kutluyorum.

Sağlık ve sanatla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.