Ressam Melahat Özcan Şener BAAF Bodrum Sanat ve Antika Fuarı'nda

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2021 - 15:57, Güncelleme: 25.07.2021 - 15:57
 

Ressam Melahat Özcan Şener BAAF Bodrum Sanat ve Antika Fuarı'nda

Sema KUMRULU Bugünkü konuğum Ressam Melahat Özcan Şener. Şener ile sanatını ve katılacağı yeni sergisini konuştuk. Sizi tanıyabilir miyiz?  Ankara doğumluyum. Çerkes kökenli bir aileden geliyorum. Genlerimden gelen mirasında etkisiyle sanata olan ilgim küçük yaşlarda başladı. Uzun yıllar bir bankada çalıştım. Yıllardır emek verdiğim resim sanatını ise usta bir ressamın atölyesinde deneyimledim. Çok sayıda karma sergilere katıldım, kişisel sergiler açtım. Uluslararası sanat fuarlarına katıldım. Ne tarz çalışmalar yapıyorsunuz? Resimlerimde renklerin ve dokuların ön planda olduğu, soyut dışavurumcu, deforme olmuş figürler kullanarak, duyguların özgün kompozisyonunu yaratıyorum. Çalışmalarıma halen Meşe Melahat Şener Resim Atölyesinde devam ediyorum. Pandemi sürecinde neler yaptınız, yeni projenizden bahseder misiniz? Sıkıntılı ve stresli geçen pandemi günlerinde duygularımı resimlerle ifade etmeye devam ettim. 'Sessiz Senfoni' adını verdiğim eserlerimle, 28 Temmuzda başlayacak olan BAAF BODRUM SANAT VE ANTİKA FUARI'na  katılıyorum. Katılan tüm sanatçıları kutluyor, sanatsever dostları heyecanımıza ortak olmaya davet ediyorum. Sevgili Melahat Özcan Şener benim çok sevdiğim ve beğendiğim ressamlarımızdan. Kendisine başarılar diliyorum. Sanat ve sağlıkla kalalım.

Sema KUMRULU

Bugünkü konuğum Ressam Melahat Özcan Şener. Şener ile sanatını ve katılacağı yeni sergisini konuştuk.

Sizi tanıyabilir miyiz?

 Ankara doğumluyum. Çerkes kökenli bir aileden geliyorum. Genlerimden gelen mirasında etkisiyle sanata olan ilgim küçük yaşlarda başladı. Uzun yıllar bir bankada çalıştım. Yıllardır emek verdiğim resim sanatını ise usta bir ressamın atölyesinde deneyimledim. Çok sayıda karma sergilere katıldım, kişisel sergiler açtım. Uluslararası sanat fuarlarına katıldım.

Ne tarz çalışmalar yapıyorsunuz?

Resimlerimde renklerin ve dokuların ön planda olduğu, soyut dışavurumcu, deforme olmuş figürler kullanarak, duyguların özgün kompozisyonunu yaratıyorum. Çalışmalarıma halen Meşe Melahat Şener Resim Atölyesinde devam ediyorum.

Pandemi sürecinde neler yaptınız, yeni projenizden bahseder misiniz?

Sıkıntılı ve stresli geçen pandemi günlerinde duygularımı resimlerle ifade etmeye devam ettim. 'Sessiz Senfoni' adını verdiğim eserlerimle, 28 Temmuzda başlayacak olan BAAF BODRUM SANAT VE ANTİKA FUARI'na  katılıyorum. Katılan tüm sanatçıları kutluyor, sanatsever dostları heyecanımıza ortak olmaya davet ediyorum.

Sevgili Melahat Özcan Şener benim çok sevdiğim ve beğendiğim ressamlarımızdan. Kendisine başarılar diliyorum. Sanat ve sağlıkla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.