Ressam Emel Akbulut Yangın Temalı Eserleriyle Uluslararası ARTCONTACT Fuarı'nda

Kültür-Sanat 29.05.2024 - 21:53, Güncelleme: 29.05.2024 - 21:55
 

Ressam Emel Akbulut Yangın Temalı Eserleriyle Uluslararası ARTCONTACT Fuarı'nda

Sema KUMRULU / Uluslararası Çağdaş Sanatlar Fuarı ARTCONTACT 4. kez İstanbul'da gerçekleşti. Sergide, 40'tan fazla ülkeden 100'e yakın sanatçı farklı eserleriyle yer aldı.
    ARTCONTACT Fuarı 2021 yılından itibaren İstanbul'da düzenleniyor.  4 üncüsü düzenlenen fuarda yüzlerce resim, fotoğraf, heykel ve çağdaş sanatın her türünden enstalasyonlar yer aldı.     Fuarda, Ankara'dan katılan Ressam, Sosyolog, Sporcu ve Tiyatro Sanatçısı Emel Akbulut'un eserleri de yer aldı.    Genelde resimlerinde orman yangınlarını konu alan Emel Akbulut, fuar alanındaki konuşmasında; ''Beni çok etkileyen, içimi acıtan ülkemizde çıkan orman yangınları. Bir kumpas olduğunu düşündüğüm bu yangınlara değinmeye çalıştım. Hayal dünyamda hissettiklerimi tuvalime aktardım. Ses getirene kadar da yangın konseptime devam edeceğim. Bu fuara ise yeni çalışmalarım olan altı yangın resmimle katıldım. ARTCONTACT'da resimlerimin ziyaretçiler tarafından ilgi görmesi beni çok mutlu etti. Emeği geçenlere teşekkür ederim'' diyerek eserlerinin hikayesini anlattı.    Renkli kişiliğiyle benim de hayatımın güzel bir yerinde olan sevgili Emel Akbulut'a sanat hayatında başarılar diliyorum.
Sema KUMRULU / Uluslararası Çağdaş Sanatlar Fuarı ARTCONTACT 4. kez İstanbul'da gerçekleşti. Sergide, 40'tan fazla ülkeden 100'e yakın sanatçı farklı eserleriyle yer aldı.

    ARTCONTACT Fuarı 2021 yılından itibaren İstanbul'da düzenleniyor.  4 üncüsü düzenlenen fuarda yüzlerce resim, fotoğraf, heykel ve çağdaş sanatın her türünden enstalasyonlar yer aldı.

    Fuarda, Ankara'dan katılan Ressam, Sosyolog, Sporcu ve Tiyatro Sanatçısı Emel Akbulut'un eserleri de yer aldı.

   Genelde resimlerinde orman yangınlarını konu alan Emel Akbulut, fuar alanındaki konuşmasında; ''Beni çok etkileyen, içimi acıtan ülkemizde çıkan orman yangınları. Bir kumpas olduğunu düşündüğüm bu yangınlara değinmeye çalıştım. Hayal dünyamda hissettiklerimi tuvalime aktardım. Ses getirene kadar da yangın konseptime devam edeceğim. Bu fuara ise yeni çalışmalarım olan altı yangın resmimle katıldım. ARTCONTACT'da resimlerimin ziyaretçiler tarafından ilgi görmesi beni çok mutlu etti. Emeği geçenlere teşekkür ederim'' diyerek eserlerinin hikayesini anlattı.

   Renkli kişiliğiyle benim de hayatımın güzel bir yerinde olan sevgili Emel Akbulut'a sanat hayatında başarılar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.