‘Renklerle Duygularım’ Pari Sanat’ta

Kültür-Sanat 17.06.2022 - 10:56, Güncelleme: 17.06.2022 - 10:56
 

‘Renklerle Duygularım’ Pari Sanat’ta

Kültür ve Turizm Bakanlığı Organizasyonu ile 28 Mayıs-12 Haziran arası gerçekleştirilen Başkent Kültür Yolu Festivalinin paydaşlarından Ankara Kalesindeki Pari Sanat'ta açılan ''Renklerle Duygularım'' temalı karma resim sergisi büyük ilgi görüyor.
Sema Kumrulu 21 Hazirana kadar görülebilecek sergiye; Aysun Öztürk, Ayşegül Yeşilyaprak, Bilge Heper, Duygu Doğramacılar, Emel Akbulut, Gazi Durmaz, Hülya Çolaklar, İlker Sarı, İlknur Kırıl, Meral Sönmez, Muazzez Başimi, Ned Kamile Şentürk, Nilgün Akoğlu, Nurşin Erçetin, Selda Nergiz, Sema Karayazıcı, Sibel Keçeli, Songül Ataklı ve Tülay Çatal eserleriyle katılıyor.  Pari Sanat Galeri sahibi Ayşen Karakoyunlu, festival hakkındaki görüşlerini, ''Başkent kültür yolu Festivali hazırlıklarımız 1 yıl önce başladı. Bakanlık, valilik, belediyeler ve esnaf ile toplantılar yapıldı. Ben zaten sergimi belli bir rotada hazırlamıştım. 19 sanatçıyla beraber açtığımız 'Renklerle Duygularım' isimli sergimizle festival içinde yer aldık. Sanat adına getirisi çok oldu, paydaş olarak bana da çok şeyler kattığına inanıyorum. Sanatçı, sanatseverler dışında Ankaralılar da yoğun ilgi gösterdi. Konserler renk kattı. Yapılan bu festival,  Ankara Kalemizin tanıtılması açısından da çok büyük katkı sağladı. Başkent Kültür Yolu Festivali'nin ilk aşamasıydı, İkincisi sonbaharda yapılacak. Halen bakanlıkla toplantılarımız devam ediyor, eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yapılıyor'' diyerek dile getirdi. 4 Haziran 2022 tarihinde açılan karma resim sergisi 21 Haziran 2022 tarihine kadar görülebilir. Her zaman güzel sergilere imza atan galeri sahipleri Ayşen Karakoyunlu ile Songül Ataklı'yı ve katılan tüm sanatçıları kutlarım. Sağlık ve sanatla kalalım.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Organizasyonu ile 28 Mayıs-12 Haziran arası gerçekleştirilen Başkent Kültür Yolu Festivalinin paydaşlarından Ankara Kalesindeki Pari Sanat'ta açılan ''Renklerle Duygularım'' temalı karma resim sergisi büyük ilgi görüyor.

Sema Kumrulu

21 Hazirana kadar görülebilecek sergiye; Aysun Öztürk, Ayşegül Yeşilyaprak, Bilge Heper, Duygu Doğramacılar, Emel Akbulut, Gazi Durmaz, Hülya Çolaklar, İlker Sarı, İlknur Kırıl, Meral Sönmez, Muazzez Başimi, Ned Kamile Şentürk, Nilgün Akoğlu, Nurşin Erçetin, Selda Nergiz, Sema Karayazıcı, Sibel Keçeli, Songül Ataklı ve Tülay Çatal eserleriyle katılıyor. 

Pari Sanat Galeri sahibi Ayşen Karakoyunlu, festival hakkındaki görüşlerini, ''Başkent kültür yolu Festivali hazırlıklarımız 1 yıl önce başladı. Bakanlık, valilik, belediyeler ve esnaf ile toplantılar yapıldı. Ben zaten sergimi belli bir rotada hazırlamıştım. 19 sanatçıyla beraber açtığımız 'Renklerle Duygularım' isimli sergimizle festival içinde yer aldık. Sanat adına getirisi çok oldu, paydaş olarak bana da çok şeyler kattığına inanıyorum. Sanatçı, sanatseverler dışında Ankaralılar da yoğun ilgi gösterdi. Konserler renk kattı. Yapılan bu festival,  Ankara Kalemizin tanıtılması açısından da çok büyük katkı sağladı. Başkent Kültür Yolu Festivali'nin ilk aşamasıydı, İkincisi sonbaharda yapılacak. Halen bakanlıkla toplantılarımız devam ediyor, eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yapılıyor'' diyerek dile getirdi.

4 Haziran 2022 tarihinde açılan karma resim sergisi 21 Haziran 2022 tarihine kadar görülebilir.

Her zaman güzel sergilere imza atan galeri sahipleri Ayşen Karakoyunlu ile Songül Ataklı'yı ve katılan tüm sanatçıları kutlarım.

Sağlık ve sanatla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.