Recep Ali Erdoğan, ASELSANNET’in Yeni Genel Müdürü Oldu

Ekonomi 28.09.2023 - 11:34, Güncelleme: 28.09.2023 - 11:34
 

Recep Ali Erdoğan, ASELSANNET’in Yeni Genel Müdürü Oldu

KOSGEB’de yıllardır başkan yardımcılığı yapan deneyimli isim yeni görevine başladı.
KOSGEB’de uzun süredir başkan yardımcılığı görevini yürüten Recep Ali Erdoğan, ASELSANNET’in yeni genel müdürü oldu. Sivil kurum, kuruluş ve son kullanıcıların elektronik ve haberleşme cihazları gereksinimlerini karşılamanın yanı sıra ELD, nitelikli kart dizgi, saha alt yapı ve operasyon işleri, distribütörlük/Aselsan IT ihtiyaçları ile bakım faaliyetlerine odaklanan ASELSANNET’in genel müdürlüğü görevini, KOSGEB’de yıllardır başkan yardımcılığı yapan Recep Ali Erdoğan üstlendi.
KOSGEB’de yıllardır başkan yardımcılığı yapan deneyimli isim yeni görevine başladı.

KOSGEB’de uzun süredir başkan yardımcılığı görevini yürüten Recep Ali Erdoğan, ASELSANNET’in yeni genel müdürü oldu.

Sivil kurum, kuruluş ve son kullanıcıların elektronik ve haberleşme cihazları gereksinimlerini karşılamanın yanı sıra ELD, nitelikli kart dizgi, saha alt yapı ve operasyon işleri, distribütörlük/Aselsan IT ihtiyaçları ile bakım faaliyetlerine odaklanan ASELSANNET’in genel müdürlüğü görevini, KOSGEB’de yıllardır başkan yardımcılığı yapan Recep Ali Erdoğan üstlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.