RAMAZAN SOFRASI OSMANİYE’DE KURULUYOR

Yerel 16.03.2023 - 13:17, Güncelleme: 16.03.2023 - 13:17
 

RAMAZAN SOFRASI OSMANİYE’DE KURULUYOR

Altındağ Belediyesi, Ramazan ayında da deprem bölgesine destek olmayı sürdürüyor. Ramazan ayı boyunca Osmaniye’de depremzedeler için iftar ve sahur ikramı yapılacak.
Depremin olduğu ilk günden bugüne verdiği destekle gönülleri fetheden Altındağ Belediyesi, desteğini Ramazan ayında da devam ettiriyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın talimatlarıyla, Ramazan ayında da depremzedeler için aşevi hizmeti verilmeye devam edilecek. Osmaniye’de bulunan Altındağ Belediyesi aşevi, iftar ve sahurda depremzedelerin hizmetinde olacak. “RAMAZAN SOFRASINDA DA BİRLİKTEYİZ” Altındağ Belediyesi’nin ilk günden itibaren bölgede yaşamı kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa yaptığını söyleyen Başkan Asım Balcı “Altındağ Belediyemizin yardım elini ilk günden itibaren depremzede kardeşlerimize uzattık. Bu zamana kadar binlerce kişiye sıcak yemek ikramında bulunduk. Sıcak çorba, çay ve su ikramlarımız ise yüzbinlerce kişiye ulaştı. Kardeşlerimizi Ramazan ayında da yalnız bırakmayacağız. Ramazan sofrasında da biriz, beraberiz…” dedi. Başkan Balcı “Depremzede vatandaşlarımızla iftar ve sahur sofrasında ekmeğimizi bölüşecek, hep birlikte dua edeceğiz inşallah… Şimdiden hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Altındağ Belediyesi, Ramazan ayında da deprem bölgesine destek olmayı sürdürüyor. Ramazan ayı boyunca Osmaniye’de depremzedeler için iftar ve sahur ikramı yapılacak.

Depremin olduğu ilk günden bugüne verdiği destekle gönülleri fetheden Altındağ Belediyesi, desteğini Ramazan ayında da devam ettiriyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın talimatlarıyla, Ramazan ayında da depremzedeler için aşevi hizmeti verilmeye devam edilecek. Osmaniye’de bulunan Altındağ Belediyesi aşevi, iftar ve sahurda depremzedelerin hizmetinde olacak.

“RAMAZAN SOFRASINDA DA BİRLİKTEYİZ”

Altındağ Belediyesi’nin ilk günden itibaren bölgede yaşamı kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa yaptığını söyleyen Başkan Asım Balcı “Altındağ Belediyemizin yardım elini ilk günden itibaren depremzede kardeşlerimize uzattık. Bu zamana kadar binlerce kişiye sıcak yemek ikramında bulunduk. Sıcak çorba, çay ve su ikramlarımız ise yüzbinlerce kişiye ulaştı. Kardeşlerimizi Ramazan ayında da yalnız bırakmayacağız. Ramazan sofrasında da biriz, beraberiz…” dedi. Başkan Balcı “Depremzede vatandaşlarımızla iftar ve sahur sofrasında ekmeğimizi bölüşecek, hep birlikte dua edeceğiz inşallah… Şimdiden hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.