RAFİ AY: ÜZERİNE DÜŞENİ YAPAN EMEKÇİLER, SORUNLARIN MAĞDURU OLMAMALI

Çalışma Hayatı 03.05.2023 - 22:23, Güncelleme: 03.05.2023 - 22:23
 

RAFİ AY: ÜZERİNE DÜŞENİ YAPAN EMEKÇİLER, SORUNLARIN MAĞDURU OLMAMALI

ANKHABER / Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, HAK-İŞ’in Kahramanmaraş’taki 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü kutlamasının ardından yaptığı paylaşımda, emekçilerin hakkını savunarak, yaşanan sürece dikkat çekti.
Rafi Ay, “Emekçiler üzerine düşeni yapmıştır. Bu sürecin mağduru yapılmaya kalkışılmasını asla kabul etmeyiz.” dedi. Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Bu dönemde uzun süredir mücadelesini sürdürdüğümüz Emeklilikte Yaşa Takılanların haklarının büyük bir ölçüde karşılandığı düzenlemeyi olumlu bulduğumuzu belirtiyoruz. Buna karşılık, yüksek enflasyon, hayat pahalılığı, iş ve işçiyi koruyan düzenlemelerdeki aşınmalar, örgütlenme önündeki engellerle mücadele gündemimizdeki yerini korumaktadır. Bunlara ilave olarak, işkolumuz dâhil sektörlerde ekonomik görünüm bozulmaktadır. Ekonomik kayıplara varan zor bir döneme girilmiştir. Emekçiler ne yüksek enflasyonun ne de sektörel zorlukların sorumlusudur. İşkolumuzun emekçileri her zaman olduğu gibi fedakârca çalışmış, dünyanın en becerikli işgücünden biridir. Üzerine düşeni yapmıştır. Bu sürecin mağduru yapılmaya kalkışılmasını asla kabul etmeyiz.”
ANKHABER / Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, HAK-İŞ’in Kahramanmaraş’taki 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü kutlamasının ardından yaptığı paylaşımda, emekçilerin hakkını savunarak, yaşanan sürece dikkat çekti.

Rafi Ay, “Emekçiler üzerine düşeni yapmıştır. Bu sürecin mağduru yapılmaya kalkışılmasını asla kabul etmeyiz.” dedi.

Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bu dönemde uzun süredir mücadelesini sürdürdüğümüz Emeklilikte Yaşa Takılanların haklarının büyük bir ölçüde karşılandığı düzenlemeyi olumlu bulduğumuzu belirtiyoruz.

Buna karşılık, yüksek enflasyon, hayat pahalılığı, iş ve işçiyi koruyan düzenlemelerdeki aşınmalar, örgütlenme önündeki engellerle mücadele gündemimizdeki yerini korumaktadır.

Bunlara ilave olarak, işkolumuz dâhil sektörlerde ekonomik görünüm bozulmaktadır. Ekonomik kayıplara varan zor bir döneme girilmiştir. Emekçiler ne yüksek enflasyonun ne de sektörel zorlukların sorumlusudur. İşkolumuzun emekçileri her zaman olduğu gibi fedakârca çalışmış, dünyanın en becerikli işgücünden biridir. Üzerine düşeni yapmıştır. Bu sürecin mağduru yapılmaya kalkışılmasını asla kabul etmeyiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.