Pursaklar’ın Genç Kampçıları Yola Çıktı

09.06.2023 - 19:53, Güncelleme: 09.06.2023 - 19:53
 

Pursaklar’ın Genç Kampçıları Yola Çıktı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin,15-20 yaş arası genç kızların, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunabilmeleri için Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampına yolcu etti.
İlçede gerçekleştirilen sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerle gençlerin büyük takdirini kazanan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gençleri gençlik kamplarına yolcu etmeye devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanlığı önünde kampa gidecek gençlerle bir araya gelen Başkan Ertuğrul Çetin, Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampına hareket edecek olan otobüsteki 15-20 yaş arasındaki genç kızlarlatek tek ilgilenerek, hayırlı yolculuklar diledi. Geçen sen olduğu gibi bu yılda gençleri, Gençlik Kamplarına yolcu etmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Genç kardeşlerimiz, Kırşehir Ahi Evran Gençlik kampında birkaç gün gönüllerince eğlenme fırsatı bulacak. Kamp boyunca, doğa gezileri ve çeşitli aktivitelerle bol bol eğlenecekler. Umarım yeni arkadaşlıklar edinip, iyi dostluklar kurarak Pursaklar’a sağ salim dönerler’’ dedi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin,15-20 yaş arası genç kızların, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunabilmeleri için Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampına yolcu etti.

İlçede gerçekleştirilen sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerle gençlerin büyük takdirini kazanan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gençleri gençlik kamplarına yolcu etmeye devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanlığı önünde kampa gidecek gençlerle bir araya gelen Başkan Ertuğrul Çetin, Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampına hareket edecek olan otobüsteki 15-20 yaş arasındaki genç kızlarlatek tek ilgilenerek, hayırlı yolculuklar diledi.

Geçen sen olduğu gibi bu yılda gençleri, Gençlik Kamplarına yolcu etmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Genç kardeşlerimiz, Kırşehir Ahi Evran Gençlik kampında birkaç gün gönüllerince eğlenme fırsatı bulacak. Kamp boyunca, doğa gezileri ve çeşitli aktivitelerle bol bol eğlenecekler. Umarım yeni arkadaşlıklar edinip, iyi dostluklar kurarak Pursaklar’a sağ salim dönerler’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.