Pursaklar’da Sinemanın Yeni Yıldızlarından Muhteşem Gala

Kültür-Sanat 15.06.2023 - 12:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 12:12
 

Pursaklar’da Sinemanın Yeni Yıldızlarından Muhteşem Gala

Senarist, yapımcı, yönetmen ve oyuncu yetiştirmek amacıyla hem teorik hem de uygulamalı eğitim veren Pursaklar Belediyesi tarafından organize edilen1.Dijital Sinema Akademisi galagecesi ve sertifika töreni ile sona erdi.
Yönetmen, yapımcı, senarist ve oyuncu olma yolunda hayallerine bir adım daha yaklaşmak adına Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen 1.Dijital Sinema Akademisini başarıyla tamamlayan öğrenciler, sertifika almaya hak kazandı. Aldıkları yoğun eğitimlerin ardından ‘‘Beyaz Ayakkabı’’ konulu kısa film gösterimine katılan Başkan Ertuğrul Çetin, galanın ardından akademiyi başarıyla tamamlayan gençlere sertifikalarını takdim etti. Sinema, film sektöründe adından söz ettirmek isteyen gençlerin bu alanda gelişim sağlamları için imkân sunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar Belediyesi 1. Dijital Sinema Akademisini başarı ile tamamlayan kursiyerlerimizin sertifika törenini gerçekleştirdik. Hazırladıkları Beyaz Ayakkabı konulu kısa filmi izledik. Çok başarılı bir akademi oldu. Sinema ve televizyona yeni ufuklar açacak olan gençlerimiz, Pursaklar’da yetişmeye devam edecek. Gençlerimizin her birini ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.
Senarist, yapımcı, yönetmen ve oyuncu yetiştirmek amacıyla hem teorik hem de uygulamalı eğitim veren Pursaklar Belediyesi tarafından organize edilen1.Dijital Sinema Akademisi galagecesi ve sertifika töreni ile sona erdi.

Yönetmen, yapımcı, senarist ve oyuncu olma yolunda hayallerine bir adım daha yaklaşmak adına Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen 1.Dijital Sinema Akademisini başarıyla tamamlayan öğrenciler, sertifika almaya hak kazandı.

Aldıkları yoğun eğitimlerin ardından ‘‘Beyaz Ayakkabı’’ konulu kısa film gösterimine katılan Başkan Ertuğrul Çetin, galanın ardından akademiyi başarıyla tamamlayan gençlere sertifikalarını takdim etti.

Sinema, film sektöründe adından söz ettirmek isteyen gençlerin bu alanda gelişim sağlamları için imkân sunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘ Pursaklar Belediyesi 1. Dijital Sinema Akademisini başarı ile tamamlayan kursiyerlerimizin sertifika törenini gerçekleştirdik. Hazırladıkları Beyaz Ayakkabı konulu kısa filmi izledik. Çok başarılı bir akademi oldu. Sinema ve televizyona yeni ufuklar açacak olan gençlerimiz, Pursaklar’da yetişmeye devam edecek. Gençlerimizin her birini ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.