Pursaklar’da Şampiyonlar Yeni Sezona Hazırlanıyor

Spor Sahnesi 18.08.2023 - 12:25, Güncelleme: 18.08.2023 - 12:25
 

Pursaklar’da Şampiyonlar Yeni Sezona Hazırlanıyor

Başkan Ertuğrul Çetin, hokey sporunda şampiyonluklar kazanan ve ülke sporuna yıldız oyuncular kazandıran Pursaklar Belediye Spor Kulübü U16 erkek hokey takımının idmanını izledi.
U18 ve U16 klasmanlarında geçtiğimiz yıllarda Türkiye Şampiyonluğu kazanan Pursaklar Belediye Spor Kulübü, yeni başarılar ve yeni yetenekleri ortaya çıkarmak adına sıkı çalışmalarına devam ediyor. Hokey’de geleceğe damga vuracak yeni yeteneklerin keşfedileceği U16 erkek hokey takımının idmanını izlemek üzere antrenmana gelen Başkan Ertuğrul Çetin, sporcuları yakından gözlemledi. ‘‘Bu ekip çok iş yapacak’’ U16 ve U18 takımların kazandıkları kupaların ve büyük başarıların ardından Pursaklar’da hokey alanına ilgi ve alakanın gün geçtikçe arttığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘16 yaş altı erkek hokey takımımızın idmanına katıldım. İstek, gayet ve yetenek dolular.Bu ekip çok iş yapacak. İnancım tam.Kazanma arzusu hepsinin gözlerinden okunuyor. Başarılı bir sezon geçirmelerini dilerim. Bugün olduğu gibi yarında, spora ve sporcularadestek vermeye devam edeceğiz’’ dedi.
Başkan Ertuğrul Çetin, hokey sporunda şampiyonluklar kazanan ve ülke sporuna yıldız oyuncular kazandıran Pursaklar Belediye Spor Kulübü U16 erkek hokey takımının idmanını izledi.

U18 ve U16 klasmanlarında geçtiğimiz yıllarda Türkiye Şampiyonluğu kazanan Pursaklar Belediye Spor Kulübü, yeni başarılar ve yeni yetenekleri ortaya çıkarmak adına sıkı çalışmalarına devam ediyor.

Hokey’de geleceğe damga vuracak yeni yeteneklerin keşfedileceği U16 erkek hokey takımının idmanını izlemek üzere antrenmana gelen Başkan Ertuğrul Çetin, sporcuları yakından gözlemledi.

‘‘Bu ekip çok iş yapacak’’

U16 ve U18 takımların kazandıkları kupaların ve büyük başarıların ardından Pursaklar’da hokey alanına ilgi ve alakanın gün geçtikçe arttığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘16 yaş altı erkek hokey takımımızın idmanına katıldım. İstek, gayet ve yetenek dolular.Bu ekip çok iş yapacak. İnancım tam.Kazanma arzusu hepsinin gözlerinden okunuyor. Başarılı bir sezon geçirmelerini dilerim. Bugün olduğu gibi yarında, spora ve sporcularadestek vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.