Pursaklar’da PYM Kursiyerlerinden Yıl Sonu Gösterisi

Yerel 16.06.2023 - 11:24, Güncelleme: 16.06.2023 - 11:24
 

Pursaklar’da PYM Kursiyerlerinden Yıl Sonu Gösterisi

Pursaklar Belediyesi Yaşam Merkezi’ndeki kurslarda eğitim alan kursiyerler hazırladıkları, resim sergisi, halk oyunları ve müzik resitali ile programa katılanlara unutulmaz anlar yaşattı.
7’den 70’e yaş farkı gözetmeksizin vatandaşlara kültürel, bilimsel ve sanatsal kurslarla sosyalleşme imkânı sağlayan Pursaklar Belediyesi,Yaşam Merkezi’nde eğitim gören kursiyerler içinyıl sonu gösterisi düzenledi. Şehit Salim Akgül Parkı Amfi Tiyatrosunda gerçekleştirilen yıl sonu gösterisinde kursiyerler, Resim Sergisi, Çocuk Halk Oyunları, Genç Halk Oyunları, Çocuk Korosu, Bağlama-gitar ve Solo Türkü gösterileri ile programa katılan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve vatandaşlara unutulmaz dakikalar yaşatırken, gençler yetenekleri ile göz doldurdu. ‘‘Pursaklar Belediyesi olarak ilçemizde, kültür ve sanat konusunda hizmetlerimiz artarak sürüyor’’ Yıl sonu gösterilerinde tüm eğitmen ve kursiyerleri kutlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar Belediyesi olarak ilçemizde, kültür ve sanat konusunda hizmetlerimiz artarak sürüyor.Büyük bir istekle eğitimlere katılan, kursiyerlerimiz bir yıl boyunca öğrendikleri becerilerini sergileme fırsatı buldu. Aldıkları eğitimlerin ardından birbirinden güzel eserlerle bizlere unutulmaz anlar yaşatan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Kültür ve sanatın her alanında yer almaya devam edeceğiz’’ dedi.
Pursaklar Belediyesi Yaşam Merkezi’ndeki kurslarda eğitim alan kursiyerler hazırladıkları, resim sergisi, halk oyunları ve müzik resitali ile programa katılanlara unutulmaz anlar yaşattı.

7’den 70’e yaş farkı gözetmeksizin vatandaşlara kültürel, bilimsel ve sanatsal kurslarla sosyalleşme imkânı sağlayan Pursaklar Belediyesi,Yaşam Merkezi’nde eğitim gören kursiyerler içinyıl sonu gösterisi düzenledi.

Şehit Salim Akgül Parkı Amfi Tiyatrosunda gerçekleştirilen yıl sonu gösterisinde kursiyerler, Resim Sergisi, Çocuk Halk Oyunları, Genç Halk Oyunları, Çocuk Korosu, Bağlama-gitar ve Solo Türkü gösterileri ile programa katılan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve vatandaşlara unutulmaz dakikalar yaşatırken, gençler yetenekleri ile göz doldurdu.

‘‘ Pursaklar Belediyesi olarak ilçemizde, kültür ve sanat konusunda hizmetlerimiz artarak sürüyor’’

Yıl sonu gösterilerinde tüm eğitmen ve kursiyerleri kutlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘ Pursaklar Belediyesi olarak ilçemizde, kültür ve sanat konusunda hizmetlerimiz artarak sürüyor.Büyük bir istekle eğitimlere katılan, kursiyerlerimiz bir yıl boyunca öğrendikleri becerilerini sergileme fırsatı buldu. Aldıkları eğitimlerin ardından birbirinden güzel eserlerle bizlere unutulmaz anlar yaşatan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Kültür ve sanatın her alanında yer almaya devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.