Pursaklar’da Pazar Alanları Mercek Altında

Yerel 01.11.2023 - 11:25, Güncelleme: 01.11.2023 - 11:25
 

Pursaklar’da Pazar Alanları Mercek Altında

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşların taze, hijyenik ve sağlıklı gıdalara ulaşımını sağlamak adına denetimlerine devam ediyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte vatandaşların, hijyenik ortamlarda sağlıklı gıdalara ulaşabilmeleri için Pazar denetimlerine titizlikle devam ediyor. Önceliklerinin vatandaşların taze ve hijyenik gıdalara ulaşımını sağlamak olduğunu belirten Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Tüketimi çok olan gıdalar başta olmak üzere hemşehrilerimizin, sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmeleri için denetimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Halkımızın sağlıklı gıdalar tüketebilmeleri büyük önem arz ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, gün boyu gerekli tüm tedbirleri alıyor. Vatandaşlarımızın, huzurlu ve sağlıklı alışverişler yapabilmeleri için denetimlerimiz artarak devam edecek" dedi. Pazarcı esnaflarıyla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ertuğrul Çetin, ilçe halkının kaliteli hizmet alabilmesi ve herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için Pazar yerlerindeki ürünleri teker teker inceledi.  
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşların taze, hijyenik ve sağlıklı gıdalara ulaşımını sağlamak adına denetimlerine devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte vatandaşların, hijyenik ortamlarda sağlıklı gıdalara ulaşabilmeleri için Pazar denetimlerine titizlikle devam ediyor.

Önceliklerinin vatandaşların taze ve hijyenik gıdalara ulaşımını sağlamak olduğunu belirten Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Tüketimi çok olan gıdalar başta olmak üzere hemşehrilerimizin, sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmeleri için denetimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Halkımızın sağlıklı gıdalar tüketebilmeleri büyük önem arz ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, gün boyu gerekli tüm tedbirleri alıyor. Vatandaşlarımızın, huzurlu ve sağlıklı alışverişler yapabilmeleri için denetimlerimiz artarak devam edecek" dedi.

Pazarcı esnaflarıyla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ertuğrul Çetin, ilçe halkının kaliteli hizmet alabilmesi ve herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için Pazar yerlerindeki ürünleri teker teker inceledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.