Pursaklar’da Neşe Dolu Hafta Sonu

Yerel 11.12.2023 - 13:44, Güncelleme: 11.12.2023 - 13:44
 

Pursaklar’da Neşe Dolu Hafta Sonu

Çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için birbirinden farklı birçok etkinlik düzenleyen Pursaklar Belediyesi, hafta sonu tiyatro gösterilerini ve sinema gösterilerini çocuklarla buluşturdu.
Çocukların hafta sonunu daha verimli ve daha eğlenceli geçirebilmeler için tiyatro oyunları ve sinema gösterileri ile birbirinden eğlenceli bir hafta sonu programı hazırlayan Pursaklar Belediyesi, miniklere sinema film gösterimi ve çeşitli tiyatro oyunları sergiledi. Pursaklar Yaşam Merkezi Sinema Salonu ve Saray Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliklerle dolu Cumartesi ve Pazar günlerinde çocuklarla birlikte yerini alan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de eğlence dolu anlara şahitlik etti. Çocukların etkinliklerle dolu bir hafta sonu geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hafta sonlarında çocukların hem öğrendikleri hem de güzel vakit geçirdiği programlarımız aralıksız devam ediyor. Yüzleri tebessümle dolan miniklerimizin, sinema ve tiyatro gösterilerimize yoğun ilgisi görülmeye değer. Çocuklarımızın eğitimde, kültürde, sporda, sanatta en iyi gelişimi gösterebilmeleri için çaba sarf ederken, çocuk sineması ve çocuk tiyatro oyunlarımız aralıksız devam edecek’’ dedi.
Çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için birbirinden farklı birçok etkinlik düzenleyen Pursaklar Belediyesi, hafta sonu tiyatro gösterilerini ve sinema gösterilerini çocuklarla buluşturdu.

Çocukların hafta sonunu daha verimli ve daha eğlenceli geçirebilmeler için tiyatro oyunları ve sinema gösterileri ile birbirinden eğlenceli bir hafta sonu programı hazırlayan Pursaklar Belediyesi, miniklere sinema film gösterimi ve çeşitli tiyatro oyunları sergiledi.

Pursaklar Yaşam Merkezi Sinema Salonu ve Saray Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliklerle dolu Cumartesi ve Pazar günlerinde çocuklarla birlikte yerini alan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de eğlence dolu anlara şahitlik etti.

Çocukların etkinliklerle dolu bir hafta sonu geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hafta sonlarında çocukların hem öğrendikleri hem de güzel vakit geçirdiği programlarımız aralıksız devam ediyor. Yüzleri tebessümle dolan miniklerimizin, sinema ve tiyatro gösterilerimize yoğun ilgisi görülmeye değer. Çocuklarımızın eğitimde, kültürde, sporda, sanatta en iyi gelişimi gösterebilmeleri için çaba sarf ederken, çocuk sineması ve çocuk tiyatro oyunlarımız aralıksız devam edecek’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.