Pursaklar’da Kış Öncesi Yol Yenileme Seferberliği

Yerel 08.11.2023 - 15:35, Güncelleme: 08.11.2023 - 15:35
 

Pursaklar’da Kış Öncesi Yol Yenileme Seferberliği

Pursaklar Belediyesi, mevsim normalleri üzerinde sıcak geçen kış aylarını fırsat bilerek sıcak asfalt serim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Vatandaşların güvenle seyahat edebilmeleri için yaz ayları boyunca yol yenileme seferberliği yapan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak geçen kış aylarını fırsata çevirerek ilçe sokaklarını, daha konforlu, modern ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Asfalt serimi ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevsim normalleri üzerinde sıcak geçen kış aylarında asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor. Yol yenileme çalışmalarına yaz kış demeden devam ettiklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yollarımızın kalitesini yükseltiyor, sokaklarımızı modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Hizmetlerimizi gelişi güzel değil belli bir koordinasyon ve planlama dâhilinde hayata geçirmeye özen gösteriyoruz. Yollar hemşehrilerimizin temel ihtiyaçlarından birisidir. İhtiyaç görülen sokaklarımızda asfalt serimi ve kilitli parke taşı çalışmaları yapıyoruz. Bütün mahallelerimizi güzelleştirme ve değiştirme çalışmalarımızı yaz kış demeden aralıksız sürdüreceğiz" dedi.
Pursaklar Belediyesi, mevsim normalleri üzerinde sıcak geçen kış aylarını fırsat bilerek sıcak asfalt serim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Vatandaşların güvenle seyahat edebilmeleri için yaz ayları boyunca yol yenileme seferberliği yapan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak geçen kış aylarını fırsata çevirerek ilçe sokaklarını, daha konforlu, modern ve güvenli hale getirmeye devam ediyor.

Asfalt serimi ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevsim normalleri üzerinde sıcak geçen kış aylarında asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

Yol yenileme çalışmalarına yaz kış demeden devam ettiklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yollarımızın kalitesini yükseltiyor, sokaklarımızı modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Hizmetlerimizi gelişi güzel değil belli bir koordinasyon ve planlama dâhilinde hayata geçirmeye özen gösteriyoruz. Yollar hemşehrilerimizin temel ihtiyaçlarından birisidir. İhtiyaç görülen sokaklarımızda asfalt serimi ve kilitli parke taşı çalışmaları yapıyoruz. Bütün mahallelerimizi güzelleştirme ve değiştirme çalışmalarımızı yaz kış demeden aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.