Pursaklar'da Karadeniz Rüzgârı Esti

Yerel 20.08.2023 - 12:09, Güncelleme: 20.08.2023 - 12:09
 

Pursaklar'da Karadeniz Rüzgârı Esti

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Konserlerinde ünlü şarkıcı Ekin Uzunlar'ın Karadeniz şarkılarıyla vatandaşlar, unutulmaz anlar yaşadı.
Her gün birbirinden farklı etkinliklerle vatandaşlara unutulmaz yaz ayları yaşatan Pursaklar Belediyesi, Pursaklar Yaz Konserleri ile vatandaşlara müzik dolu günler yaşatmaya devam ediyor. Pursaklar Belediye Binası önünde gerçekleştirilen konserde Ekin Uzunlar, muhteşem sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla alanı tıka basa dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.Sevilen şarkılarını kemençesi eşliğinde seslendiren Uzunlar'a hayranları da eşlik etti. Pursaklar'da vatandaşların Ekin Uzunlar konseri ile unutulmaz bir yaz akşamını daha geride bıraktığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Ekin Uzunlar’ın sahne performansı ile biraraya gelen hemşerilerimizin uyumu muhteşemdi.  Göstermiş olduğu üstün performansla ilçemizi coşturan Ekin Uzunlar’a ve yoğun katılım gösteren tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya, ilçemizin kültürel zenginliğini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.
Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Konserlerinde ünlü şarkıcı Ekin Uzunlar'ın Karadeniz şarkılarıyla vatandaşlar, unutulmaz anlar yaşadı.

Her gün birbirinden farklı etkinliklerle vatandaşlara unutulmaz yaz ayları yaşatan Pursaklar Belediyesi, Pursaklar Yaz Konserleri ile vatandaşlara müzik dolu günler yaşatmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediye Binası önünde gerçekleştirilen konserde Ekin Uzunlar, muhteşem sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla alanı tıka basa dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.Sevilen şarkılarını kemençesi eşliğinde seslendiren Uzunlar'a hayranları da eşlik etti.

Pursaklar'da vatandaşların Ekin Uzunlar konseri ile unutulmaz bir yaz akşamını daha geride bıraktığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Ekin Uzunlar’ın sahne performansı ile biraraya gelen hemşerilerimizin uyumu muhteşemdi.  Göstermiş olduğu üstün performansla ilçemizi coşturan Ekin Uzunlar’a ve yoğun katılım gösteren tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya, ilçemizin kültürel zenginliğini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.