Pursaklar'da kadınlara meslek kazandıran eğitim

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 08.02.2024 - 12:05, Güncelleme: 08.02.2024 - 12:05
 

Pursaklar'da kadınlara meslek kazandıran eğitim

Başkan Ertuğrul Çetin, Pursaklar Belediyesi'ne bağlı Hüma Sultan Hanım Evi'nde eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.
Son 5 yıl içinde 76 farklı alanda 307 kurs açılarak 7177 kadına eğitim veren Pursaklar Belediyesi, Hüma Sultan Hanım Evleri'ne giderek artan ilgiyi yakından takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kursiyerlerin ürettikleri çeşitli değerli ürünleri inceledi ve kadınlara eğitimlerinde kolaylıklar diledi. Başkan Ertuğrul Çetin, "Kursiyerlerimiz her yaşta öğrenme ve üretme heyecanını yaşıyorlar" dedi. Pursaklar'ın kadınlarının Hanım Evleri'ne büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan Başkan Çetin, "Kursiyerlerimizin yaptıkları çalışmaları inceledim. Her yaşta öğrenmenin ve üretmenin heyecanını yaşayan kursiyerlerimiz, yeni beceriler kazanmanın yanı sıra keyifli vakit geçiriyorlar. Ortaya çıkan ürünlerde sanat, zarafet ve estetik bir arada. Kursiyerlerimize yeni beceriler öğrenme ve yeni meslek edinme yolunda kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu. Pursaklar Belediyesi'nin Hanım Evleri'nde sunulan kurslara katılan kadınlar, sosyalleşme fırsatı bulurken aynı zamanda yeni meslekler edinerek aile bütçesine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyor.
Başkan Ertuğrul Çetin, Pursaklar Belediyesi'ne bağlı Hüma Sultan Hanım Evi'nde eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.

Son 5 yıl içinde 76 farklı alanda 307 kurs açılarak 7177 kadına eğitim veren Pursaklar Belediyesi, Hüma Sultan Hanım Evleri'ne giderek artan ilgiyi yakından takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kursiyerlerin ürettikleri çeşitli değerli ürünleri inceledi ve kadınlara eğitimlerinde kolaylıklar diledi.

Başkan Ertuğrul Çetin, "Kursiyerlerimiz her yaşta öğrenme ve üretme heyecanını yaşıyorlar" dedi. Pursaklar'ın kadınlarının Hanım Evleri'ne büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan Başkan Çetin, "Kursiyerlerimizin yaptıkları çalışmaları inceledim. Her yaşta öğrenmenin ve üretmenin heyecanını yaşayan kursiyerlerimiz, yeni beceriler kazanmanın yanı sıra keyifli vakit geçiriyorlar. Ortaya çıkan ürünlerde sanat, zarafet ve estetik bir arada. Kursiyerlerimize yeni beceriler öğrenme ve yeni meslek edinme yolunda kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.

Pursaklar Belediyesi'nin Hanım Evleri'nde sunulan kurslara katılan kadınlar, sosyalleşme fırsatı bulurken aynı zamanda yeni meslekler edinerek aile bütçesine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.